Ramūnas Rudokas rašo dainas

Ramūnas Rudokas rašo dainas

Nuo šiol aktoriaus Ramūno Rudoko keliai praminti ne tik į filmavimo aikšteles, bet ir muzikos įrašų studiją. Nors aktorius labai bijo žmonių kritikos aptarinėjant jo muzikinę veiklą, R.Rudokas 
pristatė savo kūrybos dainą.

Aktorius R.Rudokas kūrinį "Kalėdų laiškas" parašė didžiausiai savo gyvenimo meilei. Įrašyti dainą jam padėjo bičiulis Marius Jampolskis ir Stanislovas Stavickis - Stano. Šios vyrų trijulės muzikinis projektas, pavadintas "Čilinam", šį mėnesį net ruošiasi koncertų turui po Lietuvą.

Beje, dainos autorius buvo labai kritiškas savo kūriniui ir jaudinosi dėl klausytojų ir muzikos mėgėjų kritikos. Todėl ši daina, anot grupės narių, klausytojus pasiekė tik per stebuklą.

"Aš nenorėjau "Kalėdų laiško" skelbti viešai, bet Stano su M.Jampolskiu kažkaip mane įkalbėjo", - prisipažino muzikiniu amplua save išbandantis aktorius.

O kaip kolegos darbą vertina kiti trijulės nariai? "Nesitikėjau, kad daugeliui atrodantis kaip arogantiškas ir pasikėlęs nesubrendėlis Ramūnas giliai širdyje yra minkštas lyg kalėdinis meškiukas, vis dar rašantis meilės laiškus", - pasakojo M.Jampolskis.

Parengta pagal dienraštį "Vakaro žinios"

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder