Soliaris: „Po įvairių gyvenimo išbandymų visą save atiduosiu scenai ir klausytojui“

Soliaris: „Po įvairių gyvenimo išbandymų visą save atiduosiu scenai ir klausytojui“

Atlikėjas Soliaris išgarsėjo televiziniame projekte „Dangus“ ir Lietuvos muzikinėje scenoje džiugina klausytojus šešis metus. Per ta laiką atlikėjas spėjo patirti didžiulį gerbėjų pripažinimą, atitrūkti nuo Lietuvos pramogų pasaulio ir vėl į jį sugrįžti. Pastarieji metai atlikėjui buvo tikras išbandymu laikotarpis - avarija, skyrybos su mergina ir dar daugybė dalykų, kurie privertė labai susimastyti.

„Šiuo metu pasinėriau į darbus ir visomis jėgomis atsiduodu tik muzikai. Aplink mane susibūrė tikrai stipri ir šauni komanda, su kuria ne tik rezultatyviai, bet kartu ir linksmai dirbame. O tai atneša dvigubai geresnį rezultatą. Šiuo metu kuriu naujas dainas, jas įrašinėju ir ruošiuosi dideliam bei gražiam savo gimtadienio turui“, – kalbėjo atlikėjas Soliaris.

Nors atlikėjo Soliario gimimo diena yra balandžio mėnesį, specialūs koncertai prasideda jau kovo 23 dieną Klaipėdos naktiniame klube „Dr.Who“ ir tęsis iki balandžio pabaigos. Per daugiau nei mėnesį laiko gimtadienio koncertai įvyks Klaipėdoje, Kaune, Vilniuje, Anglijoje: Londone, Manchesteryje, King`s Lenn`e, Leeds miestuose. Visi koncertai bus išskirtiniai ir apgaubti nuoširdžiausiomis atlikėjo Soliario emocijomis.

Pirmasis gimtadienio koncertas kovo 23 dieną (šeštadienį) Klaipėdos naktiniame klube „Dr.Who“ bus kupinas įvairių staigmenų bei svečių. Soliarį sveikins charizmatiškasis scenos chuliganas Dūnis, skandalingoji bei seksualioji Neringa Šiaudikytė, televizijos projektų „X faktorius“ ir „Chorų karai“ dalyvė Kristina, vienas geriausiai žinomų šiuo metu DJ Lietuvoje Virus J, tikri scenos senbuviai DJ komanda „Flaxen Beats“.

„Labai laukiu koncerto Klaipėdoje. Pirmiausia dėl to, jog Klaipėdos publika yra viena nuostabiausių ir šilčiausių . Antra, nuo šio koncerto prasidės mano gimtadienio turas. Trečia, jau labai senai nebuvau užlipęs ant „Dr.Who“ scenos. Ir ketvirtą, kartu su manimi scenoje bus beprotiškai linksmai nusiteikę draugai bei kolegos. Kviečiu visus, visus kovo 23 dieną (šeštadienį) atvykti į naktinį klubą „Dr.Who“. Pažadu, kad tai bus tikrai griausmingiausias vakarėlis Klaipėdoje tą naktį“, – sakė atlikėjas Soliaris.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder