"An Evening of Burlesque" - ekstravagantiškas ir provokuojantis, seksualus ir aistringas šou

"An Evening of Burlesque" - ekstravagantiškas ir provokuojantis, seksualus ir aistringas šou

Tikriems Džentelmenams ir puikioms Ledi tiesiai iš Londono West End’o - ekstravagantiškas ir provokuojantis, seksualus ir aistringas šou. Prodiuseris Maiklas Teiloras (Michael Taylor) pristato vieną iš drąsiausių eksperimentų kabareto istorijoje ir kviečia Lietuvos žiūrovus drąsiai nerti į įstabų ir neprognozuojamą šokio, subtilios erotikos, nenuginčijamo seksualumo ir strip-plastikos pasaulį

Spektaklio dalyvės – Europos fotomodelių konkursų nugalėtojos, garsiojo miuziklo “Burleska” aktorės atskleis moteriško žavesio ir gundymo paslaptis bei perkels Jus į pačias drąsiausias fantazijas.

Čia bus viskas, ko reikia šioms fantazijoms – egzotiški kostiumai, aukštakulniai, kojinaitės, plunksnos ir raudoni lūpų dažai. Visa tai, kas sukuria sensacingo ir jausming šou, pristatančio žavintį moteriškumą, pagrindą. Jūsų širdis virpės nuo kiekvieno aktorės judesio!

Garsiausia kabareto žvaigždė Dita fon Teese siunčia Lietuvos žiūrovams karštą bučinį, o jos draugės Chrys Colombine, Ooh La Lao, Amber Topaz, Bettsie Bon Bon, Liberty Sweet,Felivy Splits, Angie Sylva, Miss Ivy Paige su kitomis šou dalyvėmis privers Jus pamiršti kasdienius rūpesčius ir nuobodulį.

Pasinerkite į magišką Meilės, muzikos, šokio ir aistros pasaulį!

Spaudos atsiliepimai pasaulyje:

"Šis pasirodymas, pripildytas fantastišku kostiumų, šukuosenų ir makiažo derinio! Jame veržte veržėsi pasitikėjimas, atkaklumas, elegancija, kurie privertė žiūrovus nukeliauti į klasiškus ir beprotiškai elegantiškus laikus" (The Public Review)

"Aistringas, temperamentingas vokalas, sensacingai sukomponavęs viską į nepakartojamą pasirodymą, leido mėgautis nepralenkiamu moteriškumu ir žavesiu. Tai buvo nepaprastai meniška ir jausminga!” (This is cabaret).

Vasario  26 d. 19 val. Švyturio arena. Bilietais prekiauja Bilietai.lt Dėmesio! Į renginį įleidžiami asmenys nuo 18 metų.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder