Jaunieji menininkai prie bendro stalo kviečia visas mamas

Jaunieji menininkai prie bendro stalo kviečia visas mamas

Jos visada pagamina vakarienę mums. Bent kartą metuose paplušėkime virtuvėje patys ir pakvieskime mamas pasivaišinti pačiais įvairiausias patiekalais.

Tokį tikslą išsikėlė jaunieji Klaipėdos menininkai, rengiantys teatralizuotą Motinos dienos šventę, pavadintą „Patiekalas kito mamai“.

Šventę sumanęs Klaipėdos jaunimo teatro vadovas Valentinas Masalskis sako, kad tai – puiki proga stiprinti uostamiesčio bendruomenę, gilinti ryšį tarp miestiečių ir menininkų.

„Tikimės, kad miestas neliks abejingas. Mums visiems reikia bendrauti, kalbėtis, dalintis skirtingomis patirtimis. Todėl visus kviečiame atsinešti vaišių ir pabūti su mamomis, išklausyti jų minčių. Jeigu nežinote, kuo pavaišinti nepažįstamą mamą, atsineškite tai, kuo pavaišintumėte savąją“, – ragina aktorius ir režisierius, Klaipėdos universiteto profesorius V. Masalskis.

Gegužės 5-ąją 16 val. Danės skvere (prie TEO pastato) vyksiančios šventės dalyviams bus pasiūlyta ne tik susėsti prie bendro stalo ir paragauti gardėsių. Atėjusiųjų laukia šokiai ir dainos, smagios ir neįprastos užduotys.

Be to, susirinkusios mamos bus įamžintos profesionalių dailininkų portretuose, o mažieji šventės dalyviai galės kurti bendrą paveikslą didžiulėje piešimo lentoje.

Skverą puoš Simono Dacho progimnazijos moksleiviai, o savo patiekalais dalyvius ir praeivius vaišins bei šventės atmosferą kurs Klaipėdos jaunimo teatro aktoriai, Eduardo Balsio gimnazijos mokiniai, studijos „Grock“ jaunieji muzikantai, klounų teatro studija „Dulidu“, menininkų grupė „Žuvies akis“ ir kiti jaunieji kūrėjai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder