Klaipėdiečiams - populiariausios Irūnos ir Mariaus dainos

Klaipėdiečiams - populiariausios Irūnos ir Mariaus dainos

Spalio 20 dieną, 18 val., Klaipėdos koncertų salėje LNK muzikinio projekto "Žvaigždžių duetai" nugalėtojai - aktorius Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė - pristatys teatralizuotą koncertą "Duetų dainos". Kartu su duetu pasirodys ir grupė "Studentės" bei atlikėjas Paulius.

Pati Irūna "Vakarų ekspresui" pasakojo, jog Klaipėda - vienas iš tų miestų, kuriuose koncertuoti tenka dažniausiai.

"Visada smagu atvažiuoti į Klaipėdą, nes žinai, kad tave čia šiltai sutiks ir priims. Manau, kad uostamiestyje turime tikrai nemažai gerbėjų, todėl, matyt, ir koncertuojame tiek daug. Per metus apsilankome tikrai ne vieną kartą. Matau, kad mus čia myli ir visada, kai važiuoju į Klaipėdą, žinau, kad bus labai smagu, nes šio miesto publika yra tikrai labai miela", - pasakojo Irūna.

Šią vasarą Irūna ir jos "Žvaigždžių duetų" partneris Marius Jampolskis koncertavo festivalyje "Muzikuojantis keltas 2010". Šis apsilankymas uostamiestyje Irūnai paliko neišdildomą įspūdį. Mergina pasakojo, kad serga jūros liga, todėl manė, jog muzikuojant kelte galima tikėtis visko, tačiau pasirodymas praėjo be nesklandumų. Tiek ji, tiek jos partneris Marius jautė, jog ten susirinko būtent jų publika.

Tokio paties žiūrovų palaikymo pora tikisi ir spalio 20 d. vyksiančiame koncerte bei žada jiems parodyti viską, ką repertuare turi geriausio.

"Mūsų pagrindinis tikslas - parodyti visus mūsų televizinius pasirodymus gyvai. Visa tai, ką žiūrovas televizoriaus ekrane matė "Žvaigždžių duetų" metu", - sakė Irūna.

Tačiau mergina pažadėjo, kad bus ir tokių kūrinių, kokių televizijos žiūrovai dar nėra girdėję.

Su M. Jampolskiu auksinius mikrofonus "Žvaigždžių duetuose" laimėjusi mergina pasakojo dabar gyvenanti šia diena.

"Stengiamės kuo daugiau koncertuoti, aplankyti kuo daugiau miestų, o kaip bus toliau, nežinau. Žinoma, norėtųsi nepaleisti šito žmogaus, nes tikrai labai susibendravome. Manau, kad ateityje galėsime ir kažkokių naujų projektų sugalvoti. Aš to labai tikiuosi. Konkrečių planų nėra, tačiau ir skirstytis negalvojame", - teigė viena iš grupės "Studentės" narių.

Be koncertų su Mariumi, grupe "Studentės" ir ekonomikos studijų Kaune, šiuo metu Irūna dar filmuojasi ir viename iš naujausių lietuviškų serialų "Drąsos kaina".

"Esu tikrai užimta ir kiekvieną dieną vis skirtingai. Kartais kažkuriam iš savo mėgstamų dalykų turiu teikti pirmenybę. Vieną savaitę daugiau savęs atiduodu filmavimams, kitą mokslams ar koncertams", - sakė Irūna.

Mergina pasakojo niekada negalvojusi, kad aktoriaus darbas yra ne tik įdomus, bet ir labai sunkus. Tai suprato dar prieš pradėdama filmuotis seriale - pamačiusi duetų partnerio Mariaus dienotvarkę.

"Aš manau, kad kiekvienas darbas turi savotiškų sunkumų, tačiau kadangi dainuoju jau 16 metų, o vaidinti pradėjau neseniai, manau, kad aktoriaus duona yra sunkesnė", - pasakojo I. Puzaraitė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder