Palangoje vėl skambės senos geros dainos

Palangoje vėl skambės senos geros dainos

Pirmąjį rugpjūčio savaitgalį Palangoje vyks tarptautinis šlagerių muzikos festivalis "Palanga 2010".

Paskutinio vasaros mėnesio 6-7 dienomis senos geros dainos skambės kultūros centre "Birutės uostas". Renginį ves visiems gerai žinomi Inga Valinskienė bei Vytenis Pauliukaitis.

Šlagerių karaliumi bei karaliene šiais metais sieks tapti atranką sėkmingai įveikę dainininkai bei jau žinomi atlikėjai. Tarp jų - Vaida Genytė, Rolandas Petrikis, Aistė Pilvelytė, Radžis ir kiti. Geriausiai pasirodžiusius išrinks ir tituluos garbinga komisija su Virgilijumi Noreika priešaky.

Nebus pamiršti ir anksčiau apdovanoti šlagerių karaliai: Birutė Petrikytė, Žilvinas Žvagulis, Asta Pilypaitė, Stepas Januška, Simonas Donskovas, Rosita Čivilytė, Egidijus Sipavičius, Irena Starošaitė, Viktoras Malinauskas, Giulija, Kastytis Kerbedis ir Birutė Dambrauskaitė.

Beje, šeštadienį savo kūrybos dainas su karaliais atliks garbės svečias iš Latvijos Raimondas Paulas.

Jubiliejiniame - dešimtą kartą - vyksiančiame festivalyje klausytojų širdis džiugins "Žvaigždžių kvartetas", Klaipėdos dangiškasis choras, Kasparas Damulis, "el Fuego" ir kiti žymūs atlikėjai. Solistams akompanuos kamerinis orkestras "Camerata" bei Šiaulių bigbendas.

Atvykę pasiklausyti šlagerių, pradžiugins ne tik ausis, bet ir akis, nes viso festivalio metu vyks Laimos Geležiūtės fotografijų paroda - pardavimas. Joje bus publikuojamos bei parduodamos nuotraukos iš jau praėjusių devynių festivalių "Palanga 2010".

Festivalį užbaigs įspūdingas fejerverkas.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder