SEL energija atėjo ir pasiliko

SEL energija atėjo ir pasiliko

Ketvirtadienį vakare Klaipėdos "Švyturio arenoje" koncertavo bene garsiausia šių laikų Lietuvos grupė SEL.

Tai buvo vienas iš turo "Energija ateina" koncertų, į kurį parduota beveik 8 tūkst. bilietų - daugiausiai iš visų renginių šioje arenoje, ji buvo pilnutėlė: tiek stovimos vietos parteryje, tiek sėdimos tribūnose, ir jose žiūrovai sukilo, kai scenoje pusvalandžiu vėliau nei planuota pasirodė SEL siela Egidijus Dragūnas, kuris, kaip pranešta prieš porą dienų, susirgo ir net planavo atšaukti koncertą Klaipėdoje, taip ne juokais išgąsdinęs gerbėjus.

Jų amžiaus spektras - nuo paauglių iki solidaus amžiaus žmonių. Jie išgirdo gerai žinomas grupės dainas, skandavo jų žodžius, o įspūdį dar labiau sustiprino puikus apšvietimas ir vaizdo projekcijos.

SEL'as publikai priminė Klaipėdos svetingumą - liepos pradžioje jis koncertavo Vasaros koncertų estradoje po to, kai renginio Palangoje neleido surengti vietos valdžia.

"Jūs turite jūrą, jūs turite viską, būkit laimingi. Nusiųskite kam nors atviruką, atsiųskite jį ir man, aš lauksiu. Mano adresas - Lakštingalų 16", - atsisveikindamas sakė E. Dragūnas.

Kaip ir dera tokiuose koncertuose, atlikėjas po paskutinės dainos buvo iškviestas atgal į sceną ir atliko dar kelis kūrinius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder