Su Erika Vitulskiene niekas nenorėjo šokti

Su Erika Vitulskiene niekas nenorėjo šokti

Kai "Kviečiu šokti" pristatymo vakarėlyje Erika Vitulskienė išėjo į sceną su Andriumi Butkum, pasipylė komplimentai: išgražėjusi, sulieknėjusi, ritmiška, gundanti... Net neabejojama, kad Merūno Vitulskio žmonos ir Andriaus Butkaus pora bus viena lyderių ant LNK parketo. Todėl dabar galėtų graužtis tie šokėjai, kurie kategoriškai atsisakė šokti su žaviąja ponia Vitulskiene.

"Taip, tai tiesa. Iš pradžių atrodė, kad surasti partnerį Erikai – misija neįmanoma. Nė vienas profesionalus šokėjas nesutiko su ja šokti. Nei Vilniuje, nei Kaune. Kai jau atrodė, kad Erikai taip ir negausime partnerio, Andrius Butkus pasisiūlė pats", - paslapties šydą praskleidžia LNK šokių projekto prodiuserė Indrė Zelbaitė - Ciesiūnienė.

"Kodėl pasisiūliau? Nes man buvo įdomu, - atšauna Andrius Butkus. – Su Erika yra ką veikti. Ją reikia mokyti nuo A iki Z. Nuo žingsnių, nuo ritmo supratimo. Čia ne tas pats, kas šokti su balerina. Juk televizijos projekto sumanymas toks ir yra – nešokantis žmogus išeina ant parketo. Gal su Erika ir teks atsisakyti įspūdingų pakėlimų, bet teks sugalvoti kažką naujo, gražaus ir estetiško. Tai yra įdomu", - sako Butkus.

Eriką taip pat pasiekė šnabždesiai, kad surasti jai partnerį nebuvo paprasta.

"Aš suprantu tuos žmones, kurie atsisakė, čia kiekvieno pasirinkimas. Aš rinkčiausi iššūkį. Taip ir padarė Andrius. Jis nėjo lengvu keliu. Ir galite parašyti, kad aš esu labai laiminga, kad man teko malonumas mokytis šokti pas Butkų", - sakė Erika.

Erika su Andriumi repetuoja kasdien po kelias valandas, tačiau apie pasiekimus šokių aikštelėje Andrius nelinkęs kalbėti.

"Rezultatas kalbės už save", - intrigavo šokėjas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder