Vyrų ansamblis a cappella „Quorum“

Vyrų ansamblis a cappella „Quorum“

Vienintelis Lietuvoje profesionalus vyrų ansamblis a cappella "Quorum" vėl pasiryžęs džiuginti savo gerbėjus Klaipedoje vasario 5 d. 18 val. Klaipėdos koncertų salėje.

Kiekvienas šio kolektyvo koncertas yra unikalus, kadangi atlikėjai nuolat atnaujina savo repertuarą ir visada stengiasi pateikti klausytojui malonią staigmeną. Renesanso madrigalai, liaudies dainos, muzika iš kinofilmų ir nemirtingi šliageriai - viskas pateikiama tik gyvų balsų pagalba. Šiuo metu kolektyvą sudaro penki nariai: Vitalijus Neugasimovas (kontratenoras, meno vadovas), Marius Turlajus (tenoras), Gintautas Skliutas (baritonas), Romanas Savickas (bosas) ir Žygimantas Gudelis-Gon (vokalinė perkusija). Su kolektyvu dažnai koncertuoja vienas iš talentingiausių jaunųjų dainininkų, įvairių Tv projektų dalyvis, ypatingo grožio tembro savininkas Dainotas Varnas.

Jeigu Jus netikit, kad bet kokią muziką galima atlikti be jokių instrumentų , ateikite ir įsitikinkite tuo patys. "Quorum" menas nepalieka abejingų, nes jo lūpomis kalba pati gamta.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder