"FM Palanga" - visai Vakarų Lietuvai

Radijas

Dažnas klaipėdietis apie pašonėje esančios Palangos radiją iš šio straipsnio sužinos pirmą kartą, nors "FM Palangos" pirmus atgarsius Klaipėdoje jau buvo galima girdėti prieš gerą mėnesį.

"FM Palanga" - pirmoji ir iki šiol vienintelė radijo stotis Palangoje, gyvuojanti jau ketverius metus; informuojanti, linksminanti ne tik vietinius, bet ir Šventosios bei Kretingos gyventojus. Anot "FM Palanga" direktoriaus Aleksandro Palivono, į klausytojų ratą įtraukti klaipėdiečius buvo sena svajonė, kuri jau pildosi. Praėjusią savaitę buvo pabaigti techniniai darbai, tad Palangos balsą galite girdėti ir Klaipėdoje, 93,3 MHz dažniu.

Pasak radijo stoties vadovo, šiek tiek buvo pakeistas ir programų tinklelis. Klausytojams pateikiama ne tik aktualiausia vietinė informacija, bet ir visos Lietuvos naujienos. Ryto laida "Geras rytas" garantuoja žvalią darbo dienos pradžią, o popietinė laida "Draugų ratas" padės nuotaikingai įpusėti ir pabaigti darbo dieną. "FM Palanga" eteryje kasdien išgirsite ir specialias trumpąsias laideles: "Noriu žinoti" - apie viską, kas įdomu, "Gero kelio" - automobilininkams, "Atgal į 80-uosius" - disko stiliaus muzika, "Trys viename" - informacija apie muzikinę grupę ir trys tos grupės dainos.

Eteryje gausu žaidimų, savaitgaliais transliuojama sveikinimų, pageidavimų bei pažinčių laida. Taip pat kiekvieną dieną nuo 17 val. laidoje "Top 10" klausytojai supažindinami su karščiausiais muzikos kūriniais, o visas stoties muzikos formatas - populiariausi praėjusio ir šio dešimtmečio pasaulio popmuzikos kūriniai bei lietuviška muzika.

Vasarą, kai į Palangą plūsta daugybė poilsiautojų, "FM Palanga" - vienintelė radijo stotis, kuri išsamiai supažindins su pramogų galimybėmis.

"Keturi darbo metai parodė, kad kryptis, kurią pasirinkome, yra teisinga, - džiaugiasi "FM Palanga" direktorius. - Mus žino palangiškiai ir kretingiškiai, o dabar, tikimės, prie klausytojų būrio prisijungs ir Klaipėdos gyventojai." To siekia visa "FM Palanga" komanda, apie kurią, kaip ir apie visą stoties veiklą galite sužinoti internetiniame puslapyje www.fmpalanga.lt.

"Eterio" inf.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder