Į blondinių gretas sugrįžusi Aistė Pilvelytė sulaukė daug komplimentų

Į blondinių gretas sugrįžusi Aistė Pilvelytė sulaukė daug komplimentų

Populiarieji LNK "Žvaigždžių duetai" žavūs tuo, kad čia kas vakarą galima keistis, - įsitikinusios projekte dalyvaujančios žvaigždės. Šį šeštadienį "Žvaigždžių duetų" poros pasiners į gražiausius kino filmus.

Savo įvaizdžiu nustebins Aistė Pilvelytė, įsikūnijusi į Umos Thurman sukurtą personažą kultiniame filme "Kill Bill" - dainininkė tapo blondine.

"Visada graži ir visada žydraakė Aistė Pilvelytė šiandien pavogė iš Umos Thurman treningus ir su Romu Bubneliu žudys Bilą iš Tarantino filmo", - pristatydamas Aistę Pilvelytę su Romu Bubneliu "Žvaigždžių duetų" kino vakare, sakė projekto vedėjas Algis Ramanauskas.

"Sulaukiau daug komplimentų. Renata Voitechovskaja sakė, kad šviesūs plaukai man labiau tinka, o Mia iš viso prisipažino negalinti atsižiūrėti", - juokėsi Aistė.

Dainininkė dar pamena tuos laikus, kai iki dvidešimties metų buvo blondinė. Vėliau nusprendė nebevarginti savo plaukų ir grįžti prie natūralios plaukų spalvos.

"Kad moterys būtų blondinės, joms reikia daug peroksido. O tai kenkia", - šypsojosi Aistė. Tačiau dainininkė neatmeta galimybės vėl kada nors sugrįžti prie šviesių plaukų.

"Man patinka moterys, kurios drastiškai sugeba keisti savo įvaizdį – plaukai tai mėlyni, tai balti, tai trumpi, tai ilgi. Aš negalėčiau taip keistis. Užsimauti šviesių plaukų peruką ir persidažyti plaukus – ne tas pats. Man permainoms reikia ilgai ruoštis", - prisipažino "Žvaigždžių duetų" dalyvė.

"Žvaigždžių duetai" – šeštadienį 19 val. per LNK.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder