Naują laidą "Juokas juokais" ves Irūna Puzaraitė ir Dainius Dimša

Naują laidą "Juokas juokais" ves Irūna Puzaraitė ir Dainius Dimša

Birželio 4-ąją startuoja LNK vasaros sezonas. Pirmąją vasaros tinklelio dieną, pirmadienį, LNK žiūrovų laukia net penkios premjeros – naujas lietuvių serialas „Namai, kur širdis“, rusų situacijų komedija „Šeimynėlė“, JAV veiksmo serialas „Įvykis“, naujas lietuviško serialo „Pavogta laimė“ sezonas „Pavojinga sąjunga“ ir nauja juokingų situacijų laida „Juokas juokais“.

Už laidos „Juokas juokais“ vairo ne juokais kimba dainininkė Irūna Puzaraitė ir šokėjas Dainius Dimša. Nuotaikingoje vasaros laidoje – patys juokingiausi pasaulio vaizdeliai iš namų kolekcijų ir slaptosios kameros nuotykiai iš miestų gatvių.

Laidos scenaristu dirbs žinomas žurnalistas, rašytojas ir šiaip linksmas vyras Aidas Puklevičius.

„Laida „Juokas juokais“ bus malonus kasdienis televizinis pusvalandis. Ji nekels egzistencinio nerimo ir žiūrovams dovanos gerą porciją juoko. Laidos vedėjai Irūna Puzaraitė ir Dainius Dimša pasidalins vaidmenimis. Jie bus pora, susipažinusi socialiniame tinklapyje ir pirmą kartą susitikę realioje erdvėje. Bet virtualius pasaulis – viena, o realus gyvenimas – kita. Jų lūkesčiai ir įsivaizdavimai buvo skirtingi. Ji – dainininkė, jis – šokėjas. Jis nori pasirodyti geresnis nei yra, ji dažnai cituoja savo mamą ir naująjį draugą tai erzina. Per visą vasarą Irūna ir Dainius bandys vienas kitą pažinti ir šlifuoti savo santykius, požiūrius ir vertybines sistemas. Vasaros pabaigoje paaiškės galutinis poros portretas“, - šypsosi Aidas Puklevičius.

LNK šokių projekte išgarsėjusiam šokėjui Dainiui Dimšai visai nejuokinga, kad jis pakliuvo į televiziją.

„Bijau prastai pasirodyti, - sako naujosios laidos vedėjas, televizijos debiutantas Dainius Dimša. - Nesu nei ypač komunikabilus, nei labai iškalbingas, todėl labai dėkingas tiems, kas mane pastebėjo, ir pažadu nenuvilti“.  

„Atiduosiu visas jėgas ir būsiu geras Irūnos partneris. Jei kas, ši mergina mane tikrai išgelbės ir ištrauks. Irūna – nereali!“, - juokėsi Dainius.

Pasak šokėjo, bent jau filmuodamasis laidos vinjetėje buvo savo kailyje – mat šoko. O kai prašneks – bus juokinga.

Nauja juokingų situacijų laida „Juokas juokais“ – nuo birželio 4 dienos, 21.30 per LNK.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder