Rūta Mikelkevičiūtė ir Andrius Butkus užfiksuoti besibučiuojantys

Rūta Mikelkevičiūtė ir Andrius Butkus užfiksuoti besibučiuojantys

Ji pabėga iš prašmatnaus vakarėlio.  Verkdama. Jis ją vejasi, apkabina ir įsisiurbia į lūpas atsiprašymo bučiniui.  Jiedu aistringai bučiuojasi lyjant naktiniam vasaros lietui... Aistringame bučinyje paskendusios ryškiausios LNK žvaigždės Rūta Mikelkevičiūtė ir Andrius Butkus – tai artėjančio LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ vaizdo klipas. Ne veltui jis šiemet keičia pavadinimą ir tampa „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“.

„Visi, kas matė šį LNK klipą, klausė tik vieno – ar Butkus gerai bučiuojasi. Galiu nuraminti – Andrius bučiuojasi puikiai. Su juo viskas gerai!”, - juokiasi Rūta Mikelkevičiūtė.

Andrius ir Rūta nuo naujojo sezono ves LNK šokių projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“.

Bučinio scena buvo nufilmuota vos per du kartus, ir Rūta sako, kad jai keistos aktorių kalbos, kad sudėtinga filmuoti intymias scenas. „Mums su Butkum, scenos profesionalams, suvaidinti buvo gan paprasta. Mes esame išmokęs atskirti realų gyvenimą nuo sceninio“, - sakė Rūta.

Pasak LNK laidų vedėjos, ji niekada nesvajojo būti aktore. „Aš norėjau būti medike, laboratorijos vedėja ar melžėja. Niekada nesvajojau apie aktorės ar manekenės darbą kaip daugelis mergaičių, visada norėjau turėti realią profesiją“.

Tačiau šis nuotykis jau patiko. „Nors kadre viskas atrodo labai romantiškai, iš tikrųjų tai buvo vidurnaktis, vos dvylika laipsnių šilumos ir dar ant mūsų lijo. Po filmavimo šokau į džinsus ir visa šlapia skubėjau namo. Bandžiau įsivaizduoti, ką pagalvotų mane sustabdę policininkai“.

Tiesa, jei būtų režisierė, Rūta šioje scenoje viską pakeistų. „Mano klipe Butkus išbėgtų verkdamas iš vakarėlio, aš bėgčiau pavymui ir sustabdyčiau jį bučiniu. Šios scenos priešistorė tokia: vakarėlyje moteris pamato savo keturių vaikų vyrą, besibučiuojantį su kita dama. Ji įskaudinta pabėga, o paslydęs vyras bėga paskui savo mylimą moterį jos atsiprašyti. Man pažadėjo, kad nufilmuosime ir tokią sceną. Bus tam laiko – juk „Kviečiu šokti“ tik prasideda. Čia netruks jausmų ir emocijų“.  

Beje, žiūrovai išvys dar ne mažiau šokiruojančių vaizdų iš „Kviečiu šokti“ anonsų, kurie privers nustebti visko mačiusius žiūrovus. Juk aistros užvaldyti žmonės pasiryžę viskam...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder