Šokių afterparty Šapras kėsinosi į "Šok su manimi" tortą

Šokių afterparty Šapras kėsinosi į "Šok su manimi" tortą

Šeštadienį vykusi grandiozinė „Šok su manimi“ premjera nepaliko abejingų ištikimiausių TV3 žiūrovų: televizijos gerbėjai su didelėmis ovacijomis sutiko sugrįžusį vedėjų duetą – Vytautą Šapranauską ir Jurgitą Jurkutę, kandų komisijos pirmininką Jurijų Smoriginą ir elegantiškąją Jūratę Norvaišienę bei visą grandiozinį šou. Ketvirtojo šokių sezono pradžią švęsdamas projektas į TV3 eterį žengė gerokai atsinaujinęs: studijoje karaliavo lazeriai, stebino fejerverkai ir pirotechnika, visiškai naujai įrengta studija dar labiau žavėjo šokiams neabejingus TV3 žiūrovus, o „Šok su manimi“ porų ir daugiau nei šimto kviestinių svečių pasirodymai tiesiog pribloškė.

„Šok su manimi“ pirmosios laidos lyderiais tapo „ventukas“ Juozas Butnorius su partnere Katerina Voropaj. Iš karto po laidos viename Vilniaus naktinių klubų vykusiame „Šok su manimi“ vakarėlyje Juozas neslėpė savo jaudulio: „Esu nerealiai laimingas. Nesitikėjome, kad premjerinėje laidoje tapsime lyderiais. Valio man ir Katerinai!“ – aiškino džiugesio neslėpdamas „ventukas“.

Tuo tarpu po intensyvių šokių treniruočių ir premjerinės „Šok su manimi“ laidos į vakarėlį susirinkę projekto dalyviai nusprendė kaip reikiant pasilinksminti – VIP zona buvo tiesiog perpildyta išskirtinių svečių, kurie spinduliavo gera nuotaika. Vakaro atmosferą kaitino prie diskžokėjaus pulto stojęs Jonas Nainys, kuris netrukus debiutuos ant „Šok su manimi“ parketo.

„Šok su manimi“ vedėjas V. Šapranauskas „kėsinosi“ į tortą, kuris buvo išmargintas projekto logotipu, tačiau linksmai papozavęs fotografams juo leido mėgautis visiems dalyviams. Projekto deivė J. Jurkutė užkulisiuose linksmai pozavo su V. Šapranausko mergina Ieva Stasiulevičiūte ir susirinkusius svečius pribloškė nauja įvaizdžio detale – stilingais akiniais su šiuo metu itin madingais rėmeliais.

Vakarėlio pradžioje tortą ketvirtojo sezono starto proga raikę dalyviai prisipažino nekantriai laukiantys ateinančio šeštadienio, mat rumbai ir kvikstepui dedikuotas vakaras žada pažerti dar daugiau staigmenų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder