Žilvinas Grigaitis atskleidė planus filmuotis Holivude

Žilvinas Grigaitis atskleidė planus filmuotis Holivude

Šio pirmadienio vakaro laidoje "Nuo... iki..." pastaruoju metu žiniasklaidoje dėl savo slaptų vedybų itin linksniuojamas verslininkas Žilvinas Grigaitis bus kaip niekad atviras. Nors po visus šokiravusios žinios apie jo bei keleriais metais vyresnės verslininkės ir buvusio modelio Elle Martin vedybų praėjo daugiau nei savaitė, Žilvino telefonas iki šiol kaista nuo žurnalistų skambučių. "Deja, kartais tenka atsakinėti ne tik į malonius klausimus ir dalintis ne tik jausmais bei džiugiomis akimirkomis iš vestuvių, tačiau ir teisintis. Ar iš tiesų mano vedybos dėl jausmų Elle, o ne dėl pinigų, padėties, ir naujų galimybių Australijoje", - apgailestaus Ž. Grigaitis. Tačiau verslininkas ryžtingas. Pasak jo, jei žiniasklaidoje pasirodys jį ir žmoną šmeižiančios spėlionės, jis netylės, o savo ir žmonos garbę gins teisme.

Interviu metu Žilvinas ne tik atskleis daugiau detalių iš savo ir Elle vestuvių, ir didžiulės šventės, dabar jau jo ir žmonos namuose Melburne, 70-ies žmonių apsuptyje, tarp kurių nebuvo nė vieno Žilvino draugo. "Neslėpsiu, daug pakviestų svečių atvažiavo ne tik Elle pasveikinti, bet ir mane įvertinti. Buvau tarsi eksponatas, tačiau nestovėjau kampe – pilsčiau vyną, bendravau su žmonėmis", - pasakos Žilvinas. Dar daugiau, verslininkas atskleis planus filmuotis Holivude.

Susituokęs Žilvinas su žmona Elle išvyko į povestuvinę kelionę Havajuose ir Los Andžele. Kelionės metu, pasak Žilvino, Elle atnaujino buvusius savo ryšius, tad jam teko pietauti su itin įtakingais žmonėmis Holivude. "Jau turiu kelis scenarijus, gavau ir įdomių pasiūlymų. Dabar turiu atlikti namų darbus, pasiruošti. O vėliau gal bus ir bandymai filmuotis", - intriguos Ž.Grigaitis.

Atviras verslininko Žilvino Grigaičio interviu apie slaptas vedybas, gyvenimą Australijoje ir planus Holivude pirmadienio vakarą 19 val. 19 min. per LNK.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder