Bulvaras: Verygai nepasisekė labiausiai

Bulvaras: Verygai nepasisekė labiausiai

Kad ir kaip kleizos ir gudeliai kenkė "Neptūno" klubui, nieko jiems neišdegė. Liko prie suskilusios "Ryto" geldos. Pačiu sunkiausiu metu iš Klaipėdos klubo nuvilioję pajėgiausius krepšininkus, nevykėliai tik dar labiau sutelkė uostamiesčio krepšininkus, kurie, tik teisėjams sukčiaujant, nepateko į finalą, bet mažajame - užtikrintai nugalėjo Panevėžio "Lietkabelio" ilgarankius ir pasidabino LKL bronzos medaliais.

Nepaisant, kad mūsiškiui Renaldui Seibučiui iki kraujo prakirto galvą (žiūrėkite nuotrauką), visi liko patenkinti. Mūsų pergale džiaugėsi netgi Panevėžio šokėjos (žiūrėkite nuotrauką). Mūsiškių pranašumą pripažino ir vienas iš brolių Lavrinovičių. Nesidžiaugė ir nesveikino tik "Ryto" klubo aplinkoje besisukinėjantys įtartini tipai.

O mums dzin, kaip jie ten jaučiasi. Šiandien mes dainuojam. Kitokias dainas.

Krizės metu "Neptūno" laivo kapitonas Kazys Maksvytis dainavo apie "sudužusius laivus", o po pergalės Panevėžyje komandos vyr. treneris visa krūtine jau traukė: "Išplauks, mano laivas išplauks."

Tačiau didžiausią fiasko patyrė ne kleizos, gudeliai ir šimašiai, bet pats sveikatos ministeris ponas Veryga. Tokio akibrokšto jis dar nebuvo patyręs.

Kur tai matyta, kad po pergalės Panevėžyje Simas Galdikas, Tomas Delininkaitis ir kiti "Neptūno" krepšininkai pačioje sporto salėje ne tik laistė, bet ir gurkšnojo pergalės šampaną (žiūrėkite nuotrauką). Tiesioginiame eteryje... Matant šimtams tūkstančių sirgalių? Pasaulio pabaiga!

Ponas Veryga net baisiausiame sapne tokio košmaro nebuvo sapnavęs. Visos akcijos esmė - sekmadieniais iš sirgalių po 16 val. atimti galimybę nusipirkti alaus, nuėjo šuniui ant uodegos ir neteko prasmės.

Padorus sveikatos apsaugos ministras po tokio akibrokšto garantuotai išgertų šalto alaus ir parašytų atsistatydinimo pareiškimą... Tikėkimės, taip ir atsitiks!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder