V.Pranckietis skleidžia pavasario magiją

V.Pranckietis skleidžia pavasario magiją

„Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis paragino Lietuvos gyventojus „pasiduoti pavasario magijai“. O kaip jai pasiduoti, jei sėdi namie ir pavasaris yra tik už lango? Kad tik po tokių raginimų nepadaugėtų pranešimų apie karantino pažeidimus“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“. 

Kaip fokusininkas traukia iš skrybėlės triušį, taip politikai Velykų proga suskubo traukti sveikinimo žodžius.

Proginiai sveikinimai dažniausiai stokoja originalumo, bet ponui Pranckiečiui jo nepritrūko. „Pasiduokime pavasario magijai ir susitelkime naujam laikui“, - paskelbė Seimo pirmininkas. Mat kaip, pasiduokime...

Seimo pirmininkas, gyvenantis ne daugiabutyje ir dar, būdamas agronomu, mokantis bendrauti su augalais, pavasario magiją gal užuodžia ir namie.

O kaip ją užuosti šimtams tūkstančių paprastų žmonių, sąžiningai besilaikančių karantino miestuose? Ir dar švenčių proga uždarytuose miestuose? Išeiti, nusiimti kaukes ir plačiai įkvėpti pavasario oro, nusispjovus į socialinį atstumą? Kažkoks nepritaikytas realijoms tas Seimo pirmininko sveikinimas.

Galėjo tokį pasilaikyti kitiems metams, nors, kita vertus, po metų, tai yra ir po rinkimų, jo sveikinimai turbūt mažai kam rūpės.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder