Vytautas Landsbergis paglostė anūko galvelę

Vytautas Landsbergis paglostė anūko galvelę

„Patriarchas Vytautas Landsbergis pareiškė, kad konservatorių partijos pirmininkas tvarkosi visai neblogai, jo tikrai nereikia keisti. Oi kaip „netikėta“... Negi sakysi kitaip, jei partijos pirmininkas yra anūkas Gabrielius? Negi iškelsi partijos interesus aukščiau nei šeimos?“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Paklaustas, ar konservatoriams neverta keisti pirmininko, ponas Landsbergis užsiminė, kad nėra kuo jo keisti. „Ar yra dabar šioje partijoje konkurentas?“ - perklausė patriarchas.

Ir išties, konkurento nėra. Juk Gabrielius - vienintelis tiesioginis pono Landsbergio palikuonis, aktyviai užsiimantis politika. Jei jau taip, tai konkurento nėra. Negi dabar atiduosi partiją kokiam prašalaičiui?

Tiesa, patriarchas pridūrė, kad geranoriškai leistų pasiūlyti alternatyvą anūkui, jei tokia atsirastų. „Taigi niekas į Sibirą už tai neišveža“, - sakė ponas Landsbergis. Tikrai, neišvešite?

Na, tuomet konservatorių padėtis gal ir nėra beviltiška. Kita vertus, ar atsiras partijos gretose toks narsuolis, kuris, tegul ir be grėsmės atsidurti Sibire, išdrįs gadinti patriarchui nervus savo alternatyvomis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder