Barakas Obama dalina patarimus žvaigždėms

Barakas Obama dalina patarimus žvaigždėms

Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Barakas Obama (Barack Obama) interviu radijui prisipažino, kad duoda patarimų, kaip auginti vaikus, dainininkų porai Bijonsei (Beyonce) ir Jay-Z.

Amerikiečių atlikėjai, kurie sausį susilaukė dukters Bliu Aivi (Blue Ivy), pasirodo, patarimų vaikų auginimo klausimais susilaukia ne iš bet ko, o iš pačio prezidento. Dviejų dukrų tėvas B.Obama atvirauja, kad jis pasirūpino, kad reperis Jay-Z padėtų žmonai rūpintis 10-ies mėnesių mergaite. "Pasirūpinau, kad jis būtų tinkamas pagalbininkas Bijonsei, ir nepaliktų mažylės tik žmonos ir uošvienės priežiūrai", - sako B.Obama.

51-erių B.Obama su žmona Mišele (Michelle) yra artimi muzikantų draugai. Reperis ir įtakingas verslininkas Jay-Z (tikrasis vardas Šonas Karteris (Shawn Carter) palaikė B.Obamą 2008-aisiais rinkimų metu, o Bijonsė dainavo prezidento inauguracijos pokylyje Vašingtone.

"Per pastaruosius keletą metų artimiau susipažinau su Bijonse ir Jay-Z, esame geri draugai. Jie tikrai paprasti, geri žmonės. Bijonsė palaiko šiltus santykius su mano žmona ir mergaitėmis. Ji - puikus pavyzdys mano dukroms. Susitikę su jais kalbamės apie įvairiausius dalykus, lygiai taip pat, kaip bendrauju su kitais savo draugais, kurie nėra garsenybės", - atvirauja antrosios kadencijos siekiantis B.Obama.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder