Į duetą susivieniję L. Somovas ir A. Chošnau atskleidė, dėl ko dažniausiai nesutaria

Į duetą susivieniję L. Somovas ir A. Chošnau atskleidė, dėl ko dažniausiai nesutaria

Žinia apie muzikos prodiuserio Leono Somovo bei dainų autoriaus ir atlikėjo Alano Chošnau duetą metų pradžioje nustebino daugelį melomanų. Tačiau pirmąją bendrą dainą „Laukiau ilgai“ pristatę kūrėjai suskubo įrodyti, kad judviejų susibūrimas – ne vienkartinis projektas ir paskelbė apie didžiosiose šalies arenose vyksiančius koncertus „Planetos“.

Atvirame interviu laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ atlikėjai atskleidė ne tik už ką vienas kitą myli, bet ir dėl ko dažniausiai kyla kibirkštėlių.

„Už savo nugarų turime labai stiprią komandą, todėl šiuo metu su Alanu galime daug laiko skirti kūrybai ir galvoti daugiausia tik apie turinį ir programą“, – apie pasiruošimą koncertiniam turui „Planetos“ pasakoja L. Somovas.

Be to, muzikos prodiuseris paatviravo, kad ir judviejų albumo kūrimo darbai juda link pabaigos. Šiuo metu duetas turi paruošęs jau bent 12 kūrinių, bet atlikėjai juos vis dar šlifuoja. „Dainos labai įvairios, labai skirtingos“, – intriguoja L. Somovas.

Anksčiau kiek skirtinga muzika gerbėjus džiuginę Alanas Chošnau ir Leonas Somovas vienbalsiai tvirtina, kad tai jiems nemaišo – priešingai, čia įžvelgia daugiau pliusų nei minusų.

„Man patinka, kad Alanas muzikoje labai smulkmeniškas, pastebi daug smulkių detalių. Įžvelgiu daug panašumų su savimi. Tai žavi. Detalumas ir preciziškumas muzikoje man yra labai „fainas“, – komplimentų negaili L. Somovas.

Kolegai antrina ir A. Chošnau: „Muzika vienija. Tie, kurie dirba su muzika rimtai, ne vienerius metus, puikiai supranta, apie ką mes kalbame. Muzika vienija, ji suteikia daug geros energijos. Kai kuri muziką, galvoji apie žmones, kurie jos klausysis, tad tu jiems atiduodi dalelę savęs.

Be abejo, nori juos nustebinti, suteikti geros energijos. Tačiau nori ir save nustebinti, todėl ieškai naujų kelių, naujų skambesių. Man patinka dirbti su Leonu, nes jis nebijo eksperimentuoti. Man patinka žmonės, kurie neprilimpa prie kažko vieno, kas skanu liaudžiai“.

A. Chošnau atviras – jo silpnybė – darbas studijoje: „Esu psichas „ant darbo“. Muzika, darbas studijoje mane „veža“. Galėčiau studijoje sėdėti labai ilgai. Nemanau, kad tai yra gerai.“

Tuo tarpu L. Somovas sako esantis Alano priešingybė, nors dega ne mažesne meile muzikai ir kūrybai: „Aš mėgstu daryti trumpas pertraukėles. Manau, tai yra labai efektyvu. Alanas mėgsta pasinerti į darbą ir jo nepaleisti. Toks mūsų skirtumas, bet stengiamės ieškoti kompromiso, abiem patogaus sprendimo“.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder