Moteris Naujajame Džersyje kaltinama penkiametę vedusis į soliariumą

Moteris Naujajame Džersyje kaltinama penkiametę vedusis į soliariumą

Naujajame Džersyje (JAV) moteris vardu Patricija Krentcil kaltinama savo penkiametę dukrelę vedusis į soliariumą, praneša 15 min.lt.

Kaip skelbia ABC, moteris buvo sulaikyta ir apkaltinta antrojo laipsnio pavojaus sukėlimu vaikui. P.Krentcil šiuos kaltinimus atmeta. Ji paleista už 25 tūkst. dolerių (65 tūkst. litų) užstatą.

Nors moteris pripažino, kad dukrelė kartu su ja lankėsi soliariume ir buvo užėjusi į soliariumo kabiną, tačiau ji tvirtina, kad Anna nudegė būdama saulėje.

„Pediatras sakė, kad ji kiek nusvilo. Taip nutiko todėl, kad savaitgalį mes dirbome sode“, – tviritno P.Krentcil. Ji taip pat teigė, kad niekada neleistų savo dukrai, ypač tokio amžiaus, degintis soliariume.

Gydytojai mažylei nurodė teptis specialiu kremu.

Pareigūnų nuomone, P.Krentcil be salono žinios mergaitę buvo įsivedusi į soliariumo kabiną.

„Mergaitė darželyje pasakė, kad nudegė odą. Tai privertė darželio vadovybę kreiptis į teisėsaugą“, – sakė Esekso apygardos prokuratūros atstovė spaudai Katherine Carter.

Tačiau ji atsisakė įvardyti soliariumų saloną, kuriame lankėsi kaltinamoji, tvirtindama, kad šiuo metu vyksta tyrimas.

Pagal Naujojo Džersio įstatymus, lankytis soliariumuose galima tik nuo 14 metų. Tačiau paaugliams, norintiems pasilepinti dirbtiniais saulės spinduliais, reikalingas tėvų sutikimas.

 

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder