Ne seimūnai kalti, aplinka kalta!

Ne seimūnai kalti, aplinka kalta!

„Seimo konservatoriai Mantas Adomėnas, Jurgis Razma ir Irena Degutienė neapsikentė - kaip galima dirbti, kai aplink Parlamento rūmus visiška netvarka!“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Parlamentui priklauso vos keli metrai aplink pastatą Gedimino pr., visa kita teritorija turi pasirūpinti Vilniaus savivaldybė. Pastaroji - jau daugiau kaip dešimtmetį numojusi ranka. Senąjį Seimo fontaną tai žemėmis užpila, tai medžiais apsodina - ir gerai. Bet konservatoriams Seime negerai.

Ponia Degutienė, nors ir pareiškė atsisveikinanti su politika, bet tylėti nebegalinti: „Gyvename parlamentinėje valstybėje, tai gal jau apie parlamentą galima sutvarkyti ir šaligatvius, ir pačią aikštę, kur vyksta oficialūs minėjimai?“- piktinasi moteris.

Gal dėl to ir įstatymus seimūnai tokius brokuotus leidžia, gal tikrai ne jie, o aplinka kalta? Žodžiu, nuspręsta vėl kreiptis į sostinės merą poną Šimašių ir raginti tvarkytis. O vilniečiai jau turi konkretų pasiūlymą - prie Parlamento rūmų pastatyti Lukiškių aikštės paminklo konkurse nugalėjusį bunkerį.

Žmonės aikštėje jo matyti nenori, o seimūnai galės užsieniečių delegacijas vedžioti ir girtis moderniu menu. Po kurio laiko ir belytę „šeimą“ nuo Žaliojo tilto nusiimti.

Tai suspindės globalaus pasaulio akyse!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder