Žiniasklaida: Tina Terner nori atsisakyti JAV paso ir tapti Šveicarijos piliete

Žiniasklaida: Tina Terner nori atsisakyti JAV paso ir tapti Šveicarijos piliete

Amerikiečių popatlikėja Tina Terner (Tina Turner), anot žiniasklaidos, nori atsisakyti JAV paso ir tapti šveicare. "Aš esu labai laiminga Šveicarijoje ir jaučiuosi čia kaip namuose", - šveicarų bulvariniam laikraščiui "Blick" pareiškė 73 metų atlikėja. Ji teigė negalinti įsivaizduoti geresnės vietos gyvenimui, praneša agentūra AFP.

Anot duomenų, T. Terner 1995 metais kartu su savo draugu vokiečiu muzikos vadybininku Ervinu Bachu (Erwin Bach) persikėlė į Šveicariją ir nuo tada mokėsi vokiečių kalbos. Šiandien ji gyvena vaizdingame Kiusnachto miestelyje Ciūricho ežero pakrantėje.

Laikraštis "Zurichsee-Zeitung" cituoja bendruomenės pranešimą, kad T. Terner išlaikė egzaminą, reikalingą pilietybei gauti. Kad galėtų atsiimti raudoną Šveicarijos pasą, tam dar turi pritarti kantonas ir valstybė.

T. Terner atstovė sakė, kad dainininkė nori išsiaiškinti situaciją ir tada atiduoti savo JAV pasą. Kelių "Grammy" laimėtoja yra pardavusi milijonus savo įrašų. Tarp didžiausių jos hitų yra "Private Dancer", "Simply the Best" ir "What's Love Got to Do With it?"

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder