Zodiako ženklų poros, kurioms gresia didžiausias pavojus išsiskirti 2021 m.

Zodiako ženklų poros, kurioms gresia didžiausias pavojus išsiskirti 2021 m.

2020-ieji buvo sunkūs daug kam. Bet ir 2021-aisiais kai kam nemalonumai nesibaigs, ypač asmeniniame gyvenime.

Astrologai nustatė, kurių Zodiako ženklų santuokos šiemet labiausiai klibės.

AVINAS ir VĖŽYS

Ši pora ir šiaip be barnių neišgyvena, tačiau 2021-aisiais situacija tik paaštrės. Avinas pyks ant melancholiško Vėžio, kad tas nori pasislėpti nuo jį supančio pasaulio ir pabūti vienumoje. Avinui, mėgstančiam aplinkinių dėmesį ir žavėjimąsi juo, ilgas buvimas be sociumo bus tolygus mirčiai. Surasti kompromisą tokioje situacijoje bus sunku.

DVYNIAI ir VANDENIS

Gimusiems po Vandenio ženklu žmonėms būdingas santūrumas, vidinė pusiausvyra ir ramybė. O Dvyniai mėgsta būti aktyvūs, spontaniški, nerūpestingi. 2021-aisiais Vandenis norės pasinerti į darbą, o Dvyniams bus sunku su tuo susitaikyti. Tai ir taps rimtų konfliktų priežastimi.

LIŪTAS ir ŠAULYS

Abiejų Zodiako ženklų atstovai – ryškios asmenybės. Regis, jiems neturėtų būti sunku surasti bendrą kalbą, tačiau 2021-aisiais Liūtas ir Šaulys ims varžytis, kuris geresnis, šaunesnis, greitesnis, aktyvesnis. Tai nulems santykių griūtį.

MERGELĖ ir OŽIARAGIS

Šie Zodiako ženklai išsiskiria iš kitų tuo, kad jie mėgsta susikoncentruoti tik į save. Mergelė ir Ožiaragis nuo metų pradžios ims tampyti antklodę į save, atkakliai laikysis savo nuomonės ir nesutiks leistis į kompromisus jokiu klausimu. Netrukus jie pradės pyktis dėl kiekvienos menkiausios priežasties, ilgai nesikalbėti vienas su kitu.

SKORPIONAS ir ŽUVYS

Skorpionas 2021-aisiais pradės svarstyti, kiek jam yra svarbus ir reikalingas toks jautrus ir lengvai pažeidžiamas partneris, gimęs po Žuvų ženklu. O Žuvys ims ieškoti Skorpiono trūkumų, neigiamų savybių.

Dėl tokio santykių aiškinimosi padažnės konfliktai ir barniai, kurie anksčiau ar vėliau baigsis skandalu.

Minėtoms poroms 2021-aisiais būtina būti labai apdairioms ir atsargioms. Tik taip jos galės išvengti stambių kivirčų, kurie gali nulemti skausmingą santykių nutraukimą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder