Autobusiukai: vienus "apipjaustys", kitiems pridės

Autobusiukai: vienus "apipjaustys", kitiems pridės

Nuo balandžio 1-osios Klaipėdoje vėl keisis viešojo transporto grafikai. Šįkart pasikeitimai yra susiję tik su mažaisiais, raudonaisiais autobusiukais.

Pasak VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" (KKT) direktoriaus Gintaro Neniškio, atsižvelgus į keleivių pageidavimus 2A (Debreceno g.-Sportininkų g.) maršruto autobusiukai vakarais, nuo 19.30 val., Debreceno gatvėje važiuos toliau - iki "Darželio" stotelės.

"Taip darome, nes paskutinis šia gatve važiuojantis 11 autobusas čia užsuka tik apie pusę septynių vakare. Taigi, vėliau iki "Darželio" stotelės niekas nebeveždavo", - sakė G. Neniškis.

Atsižvelgiant į pageidavimus ir keleivių srautus nuo balandžio kiekvieną dieną atsiras 4-6 papildomi 11A (BIG-"Šernų" sodai) autobusiuko reisai. O priemiestinis 26 maršrutas (Atgimimo aikštė-Radailiai-Šimkai) savaitgaliais vieną kartą ryte ir vieną kartą vakare vėl užsuks į "Eketės" sodus.

NUO BALANDŽIO 1-osios Klaipėdoje vėl keisis viešojo transporto grafikai. Šįkart pasikeitimai yra susiję tik su mažaisiais, raudonaisiais autobusiukais. 

Tuo metu kitų maršrutų keleivių srautai, anot G. Neniškio, rodo, kad reikia mažinti reisų skaičių.

"Nuo šių maršrutų starto praėjo jau septyni mėnesiai, tad keleivių srautai jau susiformavo. Kur jų nėra, ten ir nebeatsiras", - sako KKT direktorius.

Dėl to rečiau tarp 9.30 ir 11 val. kursuos 2B (Jūrininkų pr.-Debreceno g.-Jūrininkų pr.) maršruto autobusiukas, nuo 10 iki 12.50 val. - 7-asis (Miesto ligoninė-Mazūriškiai), nuo 9 iki 11.30 val. - 13 (Geležinkelio stotis-Sausio 15-osios g.-Geležinkelio stotis) ir 20-asis (Smeltė-Taikos pr.-Naikupės g.-Smeltė). Pastarasis rečiau važiuos ir savaitgaliais, o 13-asis šiomis dienomis iš viso nebekursuos.

"Dar viena korekcija - atsisakome pirmųjų ir dviejų paskutiniųjų savaitgaliais nuo Naujojo iki Tilžės turgaus vežančio 14A autobusiuko reisų", - pasakojo G. Neniškis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder