Klaipėdos mero parašas - jau elektroninis

Klaipėdos mero parašas - jau elektroninis

Jau nuo šios savaitės meras Vytautas Grubliauskas pradėjęs naudotis elektroniniu parašu neabejoja, kad ši naujovė ypač pasitarnaus kartu su komanda persikėlus į buvusios Klaipėdos apskrities administracijos pastatą, esantį Danės gatvėje. Planuojama, kad kraustymasis prasidės artimiausiomis savaitėmis.

"Kai pamačiau, kokios šūsnys popierių migruoja Savivaldybės koridoriais pasidarė baisu. Todėl pats pradėjau naudotis elektroniniu parašu, norėdamas parodyti savo poziciją šiuo klausimu ir tikiuosi, kad procesas pagaliau pajudės iš vangios stadijos", - sakė V. Grubliauskas.

Su Savivaldybės admininstracijos atstovais esą jau sutarta, kad pačiu artimiausiu metu Savivaldybėje būtų kiek galima efektyviau naudojama elektroninio parašo sistema. Tad meras įsitikinęs, kad per 2-3 mėnesius elektroninio parašo infrastruktūra esą bus įdiegta.

"Mano pozicija yra tokia - jei tik yra galimybė išvengti popierinio varianto - būtina tai daryti. O kai persikelsiu į naujas patalpas ši problema bus dar aktualesnė", - sakė V. Grubliauskas.

Meras užsiminė, kad jau dabar gyvena kraustymosi nuotaikomis ir suka galvą kur reikės padėti nemažą dalį buvusių merų užgyvento turto.

"Aš pats dar nespėjau nieko užgyventi, todėl kraustytis nebus sunku. Belieka nuspręsti ar tikrai visą tai, kas šitam kabinete sukaupta reikia vežtis į naują vietą. Manau, kad šitą krūvą vertingų knygų būtų gražu padovanoti Klaipėdos viešajai I. Simonaitytės bibliotekai", - nužvelgdamas mero svetainėje esančias lentynas svarstė V. Grubliauskas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder