"Klaipėdos nafta" nori bičiuliautis su klaipėdiečiais

"Klaipėdos nafta" nori bičiuliautis su klaipėdiečiais

Antradienį, balandžio 17 d., per Lietuvos energetikų profesinę dieną, "Klaipėdos nafta" kvietė visuomenę pabūti kartu ir tiesiogiai susipažinti su bendrovės vykdoma veikla. Per atvirų durų dieną bendrovės surengtose ekskursijose apsilankė maždaug 200 klaipėdiečių.

"Džiugina tai, jog paskelbus bendrovėje atvirų durų dieną susidomėjimas buvo itin didelis, o tai reiškia, jog Klaipėdos miesto gyventojai domisi mūsų įmonės veikla. Suprantame savo įmonės veiklos pobūdį, todėl turime stengtis, kad mūsų bendrovė būtų miesto ir gyventojų draugu, o atvirų durų diena yra puiki galimybė tai padaryti. Tikime ir siekiame, jog gyventojai, apsilankę atvirų durų dienoje, taps mūsų bendraminčiais ir bičiuliais“, - sakė AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius Rokas Masiulis.

Pasak R.Masiulio, atvirų durų dienos tikslas – tiesiogiai ir iš pirmų lūpų supažindinti visuomenę su AB „Klaipėdos nafta“ veikla, galimybėmis bei perspektyvomis. Taip pat atskleisti darbo ir veiklos specifiką, prisidėti prie uostamiesčio gyventojų ir bendrovės vienijimo.

Septynių atskirų susitikimų metu bendrovės specialistai, kuriems vadovavo bendrovės gamybos direktorius G. Vitkauskas, vedė ekskursijas bei dalijosi informacija apie terminalo veiklą ir jo ateitį. Tarp ekskursijų dalyvių buvo ir moksleiviai, ir studentai, ir solidaus amžiaus gyventojai.

Pasak vieno iš ekskursijos dalyvių Evaldo Geštoraičio, tokio pobūdžio renginys yra naudingas dėl kelių priežasčių: išgirstama kompetentinga informacija apie bendrovės veiklą bei atsakoma į dominančius klausimus, kurie kelia rūpestį.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder