Prenumeratos akcija - iki gegužės pabaigos

Prenumeratos akcija - iki gegužės pabaigos

"Vakarų ekspreso" prenumeratos 2012-iesiems akcija jau beveik pasiekė finišą. Visi, kas dar nespėjo užsisakyti dienraščio ateinantiems metams tik už 99 Lt, tą padaryti gali iki gegužės 31 dienos.

Prenumeratos džiaugsmu maloniai pasidalinti sutiko sporto klubo "Šansas" prezidentas Arūnas Jocys. Anot jo, laikraštis yra labai vertingas.

"Man labai patinka "Vakarų ekspresas", nes čia visuomet plačiai ir išsamiai galiu paskaityti apie tai, kas vyksta Klaipėdos mieste. Būna, kad negaliu pats išeiti į miestą, praleidžiu kokius nors renginius, bet visada apie viską galiu paskaityti "Vakarų eksprese". Čia viskas pateikiama aiškiai ir įdomiai", - teigė A. Jocys.

Anot jo, prenumeruoti laikraštį įmonėms tikrai verta.

"Mes patys "Vakarų ekspresą" skaitome jau beveik 10 metų. Pas mus sportuoti ateina daugybė žmonių. Dažnas jų per dieną neturi laiko pasidomėti naujienomis, bet atėję čia prisėda ir skaito "Vakarų ekspresą". Mūsų sporto klube subalansuotas laisvalaikis - ir sportuoji, ir aktualios informacijos gauni", - šypsojosi sporto klubo vadovas.

A. Jocys sako galintis drąsiai rekomenduoti kitoms įmonėms prenumeruoti dienraštį - ir dėl savęs, ir dėl savo klientų: "Aš tikrai patariu skaityti laikraštį - vien dėl to, kad per televiziją tikrai ne viską pamatai. "Vakarų ekspresas" - puikus dienraštis mūsų miestui. Čia gali daug ką sužinoti. Esu labai patenkintas."

Iki prenumeratos akcijos pabaigos liko savaitė. Dar galite suskubti užsisakyti "Vakarų ekspresą" ateinantiems metams už 99 Lt ir kasdien džiaugtis aktualiausia informacija tiek namuose, tiek įmonėse.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder