"Vakarų ekspresas" - kiekvienam rytui

"Vakarų ekspresas" - kiekvienam rytui

"Vakarų ekspreso" redakcija labai džiaugiasi savo ištikimais ir nuolatiniais skaitytojais, kurių gretos vis auga. Džiugu, kad vis daugiau žmonių renkasi mūsų dienraštį.

Gegužės 1 dieną prasidėjusi "Vakarų ekspreso" prenumeratos 2012-iesiems akcija tęsiasi. Jau daug žmonių suskubo pasinaudoti patraukliu pasiūlymu, kai dienraštį visiems ateinantiems metams galima užsiprenumeruoti už 99 Lt.

Džiugu, kad be naujų skaitytojų, galime pasidžiaugti ir gausiu būriu nuolatinių klientų iš įvairiausių verslo sričių.

Kirpyklos "Gulbė" darbuotoja Vilma Litvinaitė sako, kad laikraščio prenumerata yra patogi, nes kiekvieną rytą gali pradėti su naujienomis: "Laikraštis kas rytą atkeliauja į mūsų pašto dėžutę. Prenumerata vilioja dar ir tuo, kad tai tiesiog pigiau, ypač kai yra daromos tokios akcijos ir didelės nuolaidos."

"Aš rekomenduočiau ir kitoms įmonėms prenumeruoti dienraštį, nes tai - puiki priemonė užimti klientus, kada jiems reikia laukti eilėje, pavyzdžiui, kirpykloje. Žinoma, tai labai patogu patiems darbuotojams ir vadovams. Visada norisi žinoti, kas vyksta Klaipėdoje, kokios naujovės, kokie renginiai", - sakė V. Litvinaitė.

Moteris teigia, kad laikraštis turi daugiau pranašumų už interneto svetaines: "Internetas labai riboja. Tam, kad galėtum sekti naujienas, turi arba nuolat būti namie, arba turėti nešiojamą kompiuterį su mobiliuoju internetu. Laikraštį gali pasiimti visur su savimi."

V. Litvinaitė prasitarė, kad jai aktualiausi straipsniai apie sveikatą, gyvenimo būdą bei kasdienė informacija apie Klaipėdos mieste vykstančius įvykius.

Mes savo ruožtu tikimės, kad ateityje "Vakarų ekspreso" skaitytojų gretos vis labiau augs. Stengsimės, kad dienraštis patenkintų kiekvieno skaitytojo poreikius.

Kviečiame pasinaudoti "Vakarų ekspreso" prenumeratos akcija ateinantiems 2012 metams. Iki gegužės 31 dienos dienraštį visiems metams galite užsiprenumeruoti tik už 99 litus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder