"Vakarų ekspreso" prenumerata: liko dvi dienos

"Vakarų ekspreso" prenumerata: liko dvi dienos

Mažesne kaina pasižyminčios "Vakarų ekspreso" prenumeratos 2012 metams akcija netrukus baigsis. Ja pasinaudoti suspėjo jau nemaža dalis klaipėdiečių, tad dienraščio komanda džiaugiasi platėjančiu skaitytojų ratu.

Mėnesio pradžioje prasidėjusi "Vakarų ekspreso" prenumeratos akcija 2012-iesiems tęsis iki gegužės 31-osios.

"Prenumeruoju "Vakarų ekspresą", nes noriu sužinoti apie naujausius įvykius Klaipėdoje. Taip pat skaitau dienraščio priedus. Man, kaip automobilių pardavimo salono vadovui, įdomiausia skaityti priedą "Autosalonas", kuris pasirodo kiekvieną trečiadienį. "Vakarų ekspresas" yra tiesiog geras, informatyvus laikraštis", - teigė naujais "Opel" ir "Chevrolet" markės automobiliais prekiaujančios bendrovės "Armi servisas" direktorius Kęstutis Lingys.

Anot "Radisson Blu" viešbučio Klaipėdoje rinkodaros vadovo Tado Mačijausko, norėdami informuoti savo klientus apie miesto naujienas, jie irgi prenumeruoja mūsų dienraštį.

"Renkuosi "Vakarų ekspresą", nes šis dienraštis trumpai ir aiškiai pateikia informaciją. Skaitau dienraščio priedus "Litas prie lito", "Sveikata", nes juose randu įdomių straipsnių. Norėčiau paminėti, kad "Vakarų ekspreso" kolektyvas taip pat labai malonus", - sakė "Sodros" Klaipėdos skyriaus vyriausioji ryšių su visuomene specialistė Eglė Eivaitė-Jankuvienė.

Primename, kad visi, kurie dar neužsiprenumeravo "Vakarų ekspreso" 2012 metams, iki gegužės 31 tai padaryti gali tik už 99 litus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder