Arnas Butkevičius patyrė traumą: skilo kelio girnelė

Arnas Butkevičius patyrė traumą: skilo kelio girnelė

Šią savaitę Jimmy Barono netekusi Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komanda sulaukė dar vienos itin nemalonios naujienos. Sostinės komanda prieš išvyką į Klaipėdą neteko dar vieno labai svarbaus žaidėjo - penkias savaites be krepšinio turės praleisti Arnas Butkevičius.

Šį sezoną iš uostamiesčio į Vilnių persikėlęs A. Butkevičius sausio mėnesį patyrė delnakaulio lūžį ir be krepšinio turėjo praleisti maždaug penkias savaites. Šį kartą reabilitacijos prognozė identiška, o žaidėjui penktadienį atlikus išsamius tyrimus buvo aptiktas kelio girnelės skilimas.

Jau dabar aišku, kad J. Baronas ir A. Butkevičius praleis visą likusį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliarųjį sezoną, tačiau yra nemenka tikimybė, kad A. Butkevičius negalės rungtyniauti ir prasidėjus atkrintamosioms varžyboms.

Šį sezoną LKL čempionate A. Butkevičius per rungtynes renka vidutiniškai po 7,7 taško, perima po 1,8 kamuolio ir renka po 13 naudingumo balų.

Kitas dvejas rungtynes Vilniaus „Lietuvos ryto“ laukia nemenkas iššūkis - dvikovos išvykoje su Klaipėdos „Neptūnu“ ir Panevėžio „Lietkabeliu“ netekus dviejų itin svarbių krepšininkų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder