RKL "garbės lentoje" - du "LCC Moose" ekipos atstovai

Reginioninė krepšinio lyga (EMSI RKL) pristatė naują rubriką - "garbės lenta", kurioje kiekvieną pirmadienį pateiks geriausius savaitgalio EMSI RKL čempionato žaidėjus.

Geriausieji bus renkami keturiose kategorijose - pelnęs daugiausiai taškų, pasiekęs didžiausią efektyvumą, atkovojęs daugiausiai atšokusių kamuolių ir atlikęs daugiausiai rezultatyvių perdavimų.

RKL atidarymo savaitgalio metu net du "titulus" susižėrė Klaipėdos "LCC Moose" ekipos jaunimas.

Raidas Nacius šeštadienio rungtynėse su Kretingos ekipa pelnė 31 tašką ir taip ženkliai prisidėjo prie uostamiesčio ekipos pergalės.

Dieną prieš tai, penktadienį, mače su Panevėžio "Baigene - Aivera" klaipėdietis Žydrūnas Jurgutis atliko net 9 rezultatyvius perdavimus. Tokį patį rezultatą pademonstravo ir Matas Lisajevičius iš Alytaus "Savanorio" susitikime su "Tornado-Diremta".

Naudingumu visus pranoko Tauragės krepšinio klubo žvaigždė Paulius Počiuipa. Šeštadienio grumtynėse su "Bangene-Aivera" jis atliko dvigubą dublį ir surinko net 39 naudingumo balus. Šis rezultatas padėjo Tauragei išplėšti sunkią antrąją pergalę.

Daugiausia kamuolių atkovojusių krepšininkų kategorijoje taip pat puikuojasi du žaidėjai. Karolis Guščikas iš Raseinių "Rasų" šeštadienio mače su "Savanoriu" sugriebė 15 kamuolių. Tiek pat atkovojo ir Giedrius Jevstignejevas iš "Vertigo-Radijas Tau" rungtynėse su "Saule-Šiauliais".

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder