RKL "garbės lentos" savaitės lyderis - Mantas Tomaševičius

RKL "garbės lentos" savaitės lyderis - Mantas Tomaševičius

Po ilgokos pertraukos į geriausių savaitės žaidėjų garbės lentą sugrįžta naudingiausias RKL žaidėjas Mantas Tomaševičius. Neringos "Kuršių" lyderis rungtynėse su Panevėžio "Bangene-Aivera" buvo nesustabdomas ir atliko trigubą dublį - 28 taškai, 11 atkovoti kamuoliai ir 10 išprovokuotų pražangų. Iš viso M. Tomaševičius surinko 47 naudingumo balus. Garbės lentoje jis užėmė dvi pozicijas - aukščiausio naudingumo ir daugiausiai pelnytų taškų kategorijose.

Tose pačiose rungtynėse kitas "Kuršių" žaidėjas Rytis Biliartas atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir su šiuo rezultatu taip pat pateko į šios savaitės garbės lentą.

Daugiausiai atkovotų kamuolių šįkart - Kauno raj. "Tornado-Diremta" krepšininko Gintauto Kybarto sąskaitoje. Mače su Kretingos "Kretinga" jaunasis aukštaūgis sugriebė 13 kamuolių ir šią savaitę puikuosis garbės lentoje.

B divizione vienas žaidėjas taip pat užėmė dvi garbės lentos pozicijas. Jonavos "SK Triobet" atstovas Mindaugas Urbutis atkakliose rungtynėse su Anykščių "KKSC-Volupio" ekipa sužaidė geriausias savo šio sezono rungtynes. Jis ne tik pelnė beveik pusę savo komandos taškų (40), tačiau ir atkovojo 17 kamuolių bei išprovokavo 10 varžovų pražangų. Iš viso M.Urbučio naudingumas siekia 54 balus.

Daugiausiai kamuolių per vienerias rungtynes šį savaitgalį atkovojo Biržų "Rinkuškių alus" komandos lyderis Karolis Raginis. Rungtynėse su Kupiškio "SC Dailista" pastarasis sugriebė net 19 kamuolių. Šiose rungtynėse K.Raginis pelnė ir 35 taškus bei svariai prisidėjo prie svarbios savo ekipos pergalės.

Garbės lentos rezultatyvių perdavimų kategorijoje šįkart atsidūrė Anykščių "KKSC Volupio" žaidėjas Vilius Šermokas. Šis įžaidėjas mače su Jonavos "SK Triobet" atidavė net 12 perdavimų, po kurių buvo pelnyti taškai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder