"Sportuoti tingiu, bet vežimėlį į penktą aukštą nešu pati"

"Sportuoti tingiu, bet vežimėlį į penktą aukštą nešu pati"

Metukų sūnelį auginanti dainininkė Kristina Jatautaitė-Stanevičienė atvira - su sportu jai vis nepavyksta susidraugauti, tad sveikatą stengiasi gerinti bent jau stebėdama, ką valgo.

"Esu linkusi pilnėti. Bet ko ir norėti - visada mėgau skanų maistą, be to, man labai patinka gaminti. Todėl, kai noriu padailinti formas ir pagerinti savijautą, turiu labai suimti save į rankas", - pasakojo Kristina.

Ji sakė atradusi jai labiausiai tinkančią dietą, kurią kartkartėmis prisimena.

"Kai jau pamatau, kad nebėra nuotaikos, arba pastebiu, kad sceninių drabužių siūlės braška - imuosi dietos. Rezultatas dvigubas - ne tik pavyksta padailinti formas, bet ir nuotaika pagerėja, automatiškai atsiranda daugiau energijos, noro tvarkytis, kažką daryti", - atviravo atlikėja.

Žinoma, įvairūs apribojimai nėra lengvai pakeliami, tačiau esą reikia tik persilaužti ir paskui nėra sunku atsisakyti saldumynų ar vaisių, ko reikalaujama kai kuriose dietose.

"Jei baisiai užsimanau ko nors saldaus - prisikišu pilną burną becukrės kramtomosios gumos ir kramtau. Arba kepu sausainius ir vien nuo jų kvapo namuose darosi gera", - kvatoja iš savęs Kristina.

Atlikėja žino, kad stebuklingų dietų nėra. Vos tik grįžti prie ankstesnių mitybos įpročių - sugrįžta ir sunkiai nukrapštyti kilogramai.

"Pasiekus pageidaujamų rezultatų negalima užmigti ant laurų, reikia ir toliau stebėti, ką valgai. Tiesa, ne visada tai pavyksta", - atvira Kristina.

Jauna moteris sako puikiai suvokianti, kad būtų kur kas geriau, jei rastų laiko ir jėgų sportuoti. Tačiau esą kad ir kiek yra tekę įsigyti abonementų įvairiuose sporto klubuose - viskas baigiasi gana liūdnai. Ryžto užtenka vos kelioms treniruotėms, taigi galų gale pinigai būna išmesti į balą.

"Matyt, esu tinginė. Arba tiesiog išsilieju, išsitaškau scenoje, - svarsto Kristina. - Bet aš suvokiu, kad judėti būtina, norint jaustis žvaliai ir energingai. Tad, pavyzdžiui, kai atvykstu į svečius pas tėvus, kurie gyvena penktame aukšte, neleidžiu jiems leistis ir man padėti užsinešti į viršų vaiko vežimėlį, sakau, jog bus kur kas daugiau naudos, jei aš pati porą kartų pirmyn atgal pavaikščiosiu."

Dainininkė sakė netikinti tariama stebuklingų papildų galia. Pati ne kartą yra įsitikinusi, kad pavartojus sveikatą neva gerinančius papildus žadamo stebuklo taip ir nepavyko sulaukti.

"Žinau viena, kad kur kas geriau vitaminų gauti iš maisto. Ypač šito nereikėtų pamiršti vasarą, kai turime daug šviežių uogų. Kai laukiausi, man ir gydytoja patarė nesižavėti vaistinėje parduodamais vitaminais, o geriau stebėti, ką dedu į lėkštę", - pasakojo Kristina.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder