Kodėl vyrui reikia, kad moteris tikrintų jo telefoną?

Kodėl vyrui reikia, kad moteris tikrintų jo telefoną?

Vedų praktikas Vaidas Arvasevičius tikina, kad kalbant apie vyrų ir moterų santykius reikia atsižvelgti į jų pradus. Pašnekovo teigimu, vyriškasis pradas yra neprisirišantis, o moteriškasis – atvirkščiai.

„Vyras yra nepriklausomas, o moteris yra prisirišanti. Kai vyras ir žmona sudaro santuoką, šie skirtingi pradai įgyja skirtingus reikalavimus. Vyras šeimoje, santuokoje, turi dirbti su savo vyriškuoju nepriklausomu pradu ir įtikinti moterį, kad jis suvaldys savo nepriklausomybę.“

„Moteriai tai labai svarbu. Dėl to aš prašau vyrų nešioti santuokinį žiedą. Tai yra vienas iš ženklų, kuris parodo, jog vyras nebėra nepriklausomas. Moterį tai nuramina“, - „Žinių radijo“ laidoje skatino V. Arvasevičius.

Santuoka - būtina

Psichologė Ramunė Želionienė, antrindama V. Arvasevičiaus išsakytoms mintims, laidoje tikino, kad moters gyvenime yra labai svarbus vyro elgesys.

„Kaip vyras juda moters orbitoje, tai daro didžiulę įtaką jos savijautai. Moterys, kurios nemoka rasti kitų šaltinių, iš kurių gautų gerosios energijos gyvenimui, kurios susikoncentruoja į vieną vyrą, jos tampa labai pažeidžiamos. Tai yra moteriška prigimtis“, - sakė R. Želionienė.

Vedų praktikas tikina, kad santykiuose labai svarbi yra santuoka, jei jos nėra, tuomet vyras taip ir lieka nepriklausomas, o moteris vis labiau prisiriša prie savo partnerio.

„Moteris galvoja, kad tai yra jos vyras, ji priima bendravimą kaip santuoką, o vyras to taip nepriima. Todėl visuomenėje yra tiek daug nusivylusių, paliktų moterų. Vyras mano, kad jis nepalieka moters, juk jie, jo supratimu, gyvena ne santuokoje, tad galima elgtis, kaip jis nori“, - vyrų suvokimo subtilybes aiškino pašnekovas.

Moterys turi žinoti viską

Psichologės teigimu, moterys vertina tik elgesį ir elgesio pasekmės, tad jei vyras nori, jog moteris juo pasitikėtų, jis privalo moteriai tai parodyti: kad jis nežiūri į kitas, atsilaiko prieš įvairias pagundas. Tam pritaria ir V. Arvasevičius.

„Moteris turi žinoti visus vyro elektroninio pašto slaptažodžius. Ji turi teisę patikrinti telefoną. Pačiam vyrui to reikia, nes jis tada atskleidžia visas savo kortas. Jis turi būti kiaurai matomas“, - kaip vyrai turi įtikinti moteris dėl ištikimybės pristatė vedų praktikas.

„Jeigu vyras jums neduoda slaptažodžių, jei sumaniajame telefone jis sugalvoja sudėtingus atrakinimo būdus, kad jūs negalėtumėte jo atrakinti, tiesiog susimąstykite. Kviečiu išmokti kalbėti per „Aš jaučiu“ ir „Aš noriu“ bei pratęsti sakinį. Jeigu vyras per kurį laiką to nesupranta, tai iškelkite labai svarbų klausimą – šalia ko jūs esate?“, - patarė psichologė.

„Atkreipkite dėmesį į socialinius tinklus. Ypač, jei ten atsiranda vis naujos draugės, kurios „like‘ina“ (liet. mėgsta, red.) jūsų vyro įrašus. Normalus vyras turėtų bendrauti su vyrais ir taip stiprėti“, - pridūrė R. Želionienė.

Parengė Laura Bagdžiūnaitė

Laida „Atviras pokalbis“ transliuojama antradieniais – penktadieniais 9.10 val.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder