M. Carey sesuo padavė dainininkę į teismą: kaltina „kerštingu“ melu

M. Carey sesuo padavė dainininkę į teismą: kaltina „kerštingu“ melu

Mariah Carey sesuo Alison padavė garsią dainininkę į teismą, teigdama, kad 2020 m. prisiminimai „The Meaning Of Mariah Carey“ sukėlė didelį emocinį stresą.

59 metų Alison teigė, kad Mariah melavo apie tai, jog jos vyresnysis brolis davė jai narkotikų, o kitas vyresnysis brolis Morganas vaikystėje ją skriaudė, skelbia Dailymail.

A. Carey, kuri save apibūdina kaip giliai sugadintą, teigė, kad Mariah išgalvojo šias istorijas norėdama parduoti daugiau knygos kopijų ir pagal TMZ gautus teisinius dokumentus nepateikė jokių įrodymų, patvirtinančių jos reikalavimus.

Mariah prisiminė sunkią vaikystę skyriuje „Kiaulpienių arbata“, teigdama, kad Alison „davė jai valiumo, bandė ją sutramdyti ir užmetė puodelį verdančios karštos arbatos, sukeldama trečio laipsnio nudegimus, pagal pirmadienį pateiktą Alisono Manheteno Aukščiausiojo teismo šaukimą.

Alison, atstovaujanti sau šioje byloje, sako, kad dainininkė pateikė tikrovės neatitinkančius teiginius, nepaisydama to, kad žinojo, kokią žalą ji jai padarys, atsižvelgiant į asmenines traumas ir sveikatos sutrikimus.

Ji paminėjo traumą, kilusią dėl tariamos „šėtoniškos“ prievartos, kurią patyrė nuo motinos Patricios, dėl kurių Alison Carey pernai kreipėsi į teismą, skelbė Page Six.

Ji taip pat teigė, kad Mariah žinojo, jog sesuo kenčia nuo stuburo skausmų ir virškinimo sutrikimų bei trauminio smegenų pažeidimo, trumpos atminties ir regėjimo problemų po to, kai 2015 m. buvo užpulta.

Alison serga ŽIV ir anksčiau buvo suimta dėl prostitucijos – moteris teigė, kad buvo priklausoma nuo alkoholio.

A. Carey sakė, kad jos įžymi sesuo „panaudojo savo, kaip viešos asmenybės, statusą, norėdama užpulti savo seserį, išgalvodama sensacingas antraštes savo knygos pardavimams skatinti“.

Alison siekia prisiteisti 1,25 mln. dolerių.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder