M. Vžesniauskaitė ir J. Caudwellas atvėrė prabangių namų duris: tai brangiausi namai Britanijoje

M. Vžesniauskaitė ir J. Caudwellas atvėrė prabangių namų duris: tai brangiausi namai Britanijoje

Dviratininkės Modestos Vžesniauskaitės ir jos sužadėtinio milijardieriaus Johno Caudwello namai Londone ­­– išties prabangūs. Jų vertė ­­– net 250 mln. svarų sterlingų, rašoma Thesun.co.uk. Skelbiama, kad tai brangiausi namai Didžiojoje Britanijoje.

J. Caudwellas, kuris 2006 m. pardavė savo mobiliųjų telefonų „Phone4U“ kompaniją už 1 mlrd. svarų sterlingų, sukūrė 15 miegamųjų namą, kurį sujungė iš dviejų namų, esančių Meifero rajone. Prabangiuose namuose yra baseinas, prie kurio sienas puošia lavos efektas. 

Šiuos du namus, kurie buvo pastatyti XVIII ir XIX a., milijardierius pradėjo renovuoti 2015 m. „Tai labai gražu, ar ne? Tiesiog atima žadą“, ­­– apie savo naujuosius namus kalbėjo vyras. Johnas glaudžiai bendradarbiauja su statybininkais ir dizaineriais, nes „mėgsta valdyti procesą“.

J. Caudwellas svečius žada nustebinti baseinu, sporto klubu, namų kinu ir žaidimų kambariu, o jų automobiliai galės stovėti vidinėje stovėjimo aikštelėje.

Namuose taip pat bus pokylių salė, kurioje tilps 200 žmonių. Joje J. Caudwellas planuoja rengti gala vakarienes. Naujieji prabangūs namai turi ir nemažą vidinį kiemą, kuriuo galės mėgautis jų šeima.

Johnas ir Modesta tikisi, kad į naujajį namą galės persikraustyti jau šių metų spalio mėnesį.

J. Caudwellas yra aktyvus filantropas, jis prieš 20 metų įkūrė labdaros fondą „Cauldwell Children“ bei teigia, kad ši veikla daro jį labai laimingą. Vyras tikisi, jog naujuose namuose galės organizuoti labdaros renginius.


 


Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder