Modesta Vžesniauskaitė laukiasi

Modesta Vžesniauskaitė laukiasi

Verslininkas ir filantropas Johnas Caudwellas bei olimpietė Modesta Vžesniauskaitė laukiasi pirmagimio. Žurnalui „Hello“ duotame interviu pora pranešė, kad pavasarį jiems gims sūnus.

Milijardierius J. Caudwellas turi penkis vaikus, Modesta turi sūnų. „Dauguma vyrų mano, jog didžiąją dalį tėvystės pareigų jie atliko iki sulaukdami 50-ies, tačiau turėsime dar vieną kūdikį ir man dar reikia daug ką nuveikti, todėl turiu likti tvirtas ir sveikas. Padėsiu keisti sauskelnes ir valgydinsiu, kaip kad dariau augindamas kitus savo vaikus“, – žurnalui pasakojo J. Caudwellas.

Lietuvei M. Vžesniauskaitei tai bus antras vaikelis. Moteris iš pirmosios santuokos augina 8 metų sūnų. Modesta teigė labai laukianti antrojo vaikelio atėjimo.

„Manau, visą gyvenimą ieškojau tokio vyro kaip Johnas. Man nereikia prabangos, tik gero žmogaus, kuriuo galiu pasitikėti ir kuris mane gerbia. Johnas man visa tai suteikia. Patinka, kad gyvenimas su juo yra nuotykis ir mudu esame laimingi. Jis man yra viskas ir negaliu sulaukti, kol gims mūsų sūnus“, – interviu sakė M. Vžesniauskaitė.

67 metų J. Caudwellas gimė 1952 m. ir yra Didžiosios Britanijos milijardierius verslininkas. Jis taip pat yra įmonės „Phones 4u“ bendraturtis.

1987 m. Johnas ir jo brolis Brianas įregistravo „Midland Mobile Phones“ kaip didmeninę prekybą mobiliaisiais telefonais, iš pradžių nusipirkę 26 „Motorolos“ mobiliuosius telefonus, kurių kiekvieno kaina buvo 1350 svarų.

2003 m. Johnas pardavė „Phones 4u“ už 1,5 mlrd. svarų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder