Nauja intriga Gražulio ir Birutės istorijoje: ar Petras tikrai pasipiršo buvusiai vaiko auklei?

Nauja intriga Gražulio ir Birutės istorijoje: ar Petras tikrai pasipiršo buvusiai vaiko auklei?

TV3 laida „Prieš srovę“ šiandien narstys meilės tematiką, akiratyje vėl – Petras Gražulis ir Birutė. Ir dar viena moteris – judviejų dukrelės auklė Rūta. „Prieš srovę“ komanda aiškinsis, ar tikrai Petras pasipiršo auklei.

Laidos „Prieš srovę“ rengėjams Birutė atvėrė savo namų duris. Jaukūs moters namai pilni vaiko žaislų ir nerimo. Duodama interviu, Birutė atrodė gerokai sutrikusi ir net išsigandusi.

Ramų Palangoje gyvenančios B. Navickaitės gyvenimą supurtė į jos telefoną prieš kelias dienas atsiųstos nuotraukos. „Tai, ką jose mačiau, man buvo labai netikėta, nors pletkų, kad buvusi mūsų vaiko auklė dažnai bendrauja su Petru, girdėdavau“, – laidai „Prieš srovę“ pasakoja P. Gražulio vaiko mama Birutė.

 

Gražulio piršlybos © TV3

Pažvelgus į Birutei atsiųstas nuotraukas, abejonių nedaug. Juolab kad nuotraukas jai atsiuntė ne koks nors intrigų mėgėjas nepažįstamas asmuo, jas atsiuntė pati būsimoji jaunamartė – buvusi vaiko auklė Rūta. „Petras man pasipiršo“ – toks buvusios auklės prierašas prie atsiųstų fotografijų turėjo Birutę visiškai įtikinti, kad stulbinanti žinia yra tikra.

Pokalbio metu paaiškėjo, kad buvusi auklė moteriai atsiuntė ne vieną ir ne dvi žinutes, Birutės telefone – jų dešimtys, bet labiausiai nerimą sukėlė rašytos praėjusią savaitę. Jas perskaičiusi Birutė turėjo suprasti, kad jos gyvenimas jau tuoj pasikeis ir taip, kaip buvo, nebebus...

Ką pati Rūta komentavo laidai „Prieš srovę“? Ar tokiai buvusios auklės pozicijai pritaria ir P. Gražulis? Kai Seimo narys, pakėlęs telefono ragelį, išgirdo klausimus apie galimas jo piršlybas auklei, politiko reakcija buvo audringa... Visgi paskyrė susitikimą filmavimo grupei kavinėje netoli Seimo.

Apie visa tai – šį vakarą laidoje „Prieš srovę“ 19.30 val. per TV3!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder