Su žmona nebegyvenantis Žydrūnas Savickas pasisakė apie gandus dėl psichologinio smurto

Su žmona nebegyvenantis Žydrūnas Savickas pasisakė apie gandus dėl psichologinio smurto

Stipriausias planetos žmogus Žydrūnas Savickas jau kurį laiką nebegyvena su žmona Jurgita. Šią žinią Ž. Savickas „Delfi“ patvirtino pats.

Tačiau lrytas.lt pasirodė anoniminės informacijos apie tai, kad vyras jau kurį laiką vaikšto į kairę, turi kitą moterį, o prieš žmoną net yra naudojęs psichologinį smurtą.

Neva jis turintis du skirtingus veidus: vieną – namuose, kitą – žiniasklaidoje.

Pats Ž. Savickas neslepia, kad jau kurį laiką negyvena su žmona, tačiau kalbas apie psichologinį smurtą vadina šmeižtu.

„Neįsivaizduoju, iš kur tokia informacija. Galiu pasakyti tik tiek, kad nuo 2017 m. negyvenu su žmona. Daugiau nieko nenorėčiau komentuoti“, – „Delfi“ sakė Ž. Savickas.

Paklaustas, kas galėtų skleisti tokias kalbas, žinomas vyras patikino turintis nemažai internetinių priešų.

„Socialiniuose tinkluose pastaruosius kelerius metus labai dažnai atsiranda kritikuojančių mano poziciją. Sulaukiu nemažai įžeidžiančių, smerkiančių komentarų mano atžvilgiu. Dažniausiai tie, kas rašo, būna suskūrę netikras anketas...

Nežinau, kas už to slepiasi. Kažkur kažkam gyvenime kelią perėjau ir tiek“, – komentavo jis. Sulaukęs klausimo, ar jau turi kitą mylimąją, Ž. Savickas, patikino, kad vis dar yra vedęs, o kitos moters šalia nėra.

„Antra pusė reikalinga tada, kai ją sutinki. Tačiau aš jos neieškau, nes turiu daug darbo, veiklos. Galima sakyti, kad esu vienišas, tačiau vis dar esu vedęs. Žinote, kol esi santuokoje, tikiesi, kad viskas susitvarkys...

Tiksliau tikėjausi, kad susitvarkys, bet kai pamačiau, jog yra skleidžiami kažkokie gandai... Tai, kad gyveni atskirai, nereiškia, kad skiriesi. Nesuprantu, iš kur tokios kalbos, man čia naujiena. Daug žmonių gyvena atskirai.

Žinau porų, kur vienas gyvena Amerikoje, o kitas – Lietuvoje. Aš tiesiog manau, kad tai yra visiškas šmeižtas. Nei juoktis, nei verkti. Man viskas yra gerai, o kažkam visa tai grįš bumerangu“, – „Delfi“ sakė Ž. Savickas.

Delfi primena, kad Žydrūnas Savickas ir Jurgita Vorobjovaitė susituokė 2010 metais. Porą sutuokė brolis Pijus.

Įžymybių tuoktuvės jau seniai tapo vienuolio vizitine kortele. Prie bažnyčios vartų brolis dominikonas jau laukė jaunųjų. Šiems atvykus, paspaudęs rankas dominikonas pakvietė jaunuosius ateiti prie altoriaus.

Skambant iškilmingai vargonų muzikai ir griežiant smuikui žinoma pora elegantiškai nužingsniavo altoriaus link.

Jaunųjų prie šventoriaus vartų laukė juodos spalvos „Hummer“ automobilis, puoštas baltais kaspinais.

Juo po svečių sveikinimų šventoriuje Jurgita ir Žydrūnas išvyko atšvęsti. Į žinomos poros vestuves atvyko artimiausieji poros draugai ir šeimos nariai. Jurgitai santuoka su Ž. Savicku – antroji. Moteris jau turi 15-os metų sūnų iš pirmosios santuokos.

Tuo tarpu pačiam Ž. Savickui Jurgita – pirmoji žmona.




Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder