Savo darbą dievinantis padavėjas Evaldas Arlauskas: nereikia „prifarširuoti“ žmonių
(1)„Man patinka. Aš į darbą einu kaip į šventę. O jeigu nenori eiti į darbą, tai reikia kažką keisti“, – „Vakarų ekspreso“ tinklalaidei „Laikas Klaipėdai“ apie savo darbą sakė E. Arlauskas, nematuojantis ir neįsivaizduojantis, kiek per dieną nueina žingsnių.
Tačiau, pasak jo, ne tai jo darbe yra svarbiausia.
Svarbiausia – svečias, nuo pat jo pasirodymo restorane.
„Pasitikimas yra labai svarbu. Jeigu niekas tavęs nepasitinka, tai jau automatiškai jautiesi blogai“, – kalbėjo patyręs padavėjas.
Jis sako, kad padavėjui taip pat dažnai tenka padėti svečiams apsispręsti - ko jie norėtų, nes nemaža dalis lankytojų nežino, kas jiems viešnagės metu patiktų labiausiai.
E. Arlauskas pasidalijo savo nuomone ir žiniomis – koks turi būti geras padavėjas ir kokie požymiai rodytų, jog žmones apratnbaujantis žmogus savo darbo neatlieka taip, kaip derėtų.

Rašyti komentarą