„Šeimos alėja“: naujus, skandinaviško tipo namus įsigykite pasinaudodami valstybės parama pirmajam būstui!

(7)

Ieškote naujo būsto, tačiau niekaip negalite apsispręsti, kuri vieta Jums tiktų labiausiai? Norėtųsi pabėgti nuo miesto šurmulio, bet tuo pačiu per daug nuo jo nenutolti? „Šeimos alėja“ Jums siūlo ne tik inovatyvių būsto idėjų, bet ir sprendimų, joms įgyvendinti!

Nuosavas namas ir terasa jaukiems vakarams su šeima ir draugais – turbūt jau dažno lietuvio svajonė, kurią, kartais atrodo, jog darosi vis sunkiau pasiekti. Tačiau gera žinia yra ta, kad visiškai netoli uostamiesčio, už patrauklią kainą jau galite įsigyti praktiškus, bei su visais patogumais įrengtus skandinaviško stiliaus vieno aukšto namus. Šią galimybę jums siūlo individualių gyvenamųjų namų projektas „Šeimos alėja“.

Dėmesys ekologijai ir aplinkai

„Šeimos alėja“ statomi namai išsiskiria ypatingu dėmesingumu ekologijai ir gamtos tausojimui. O tai Jums garantuoja išskirtinę gyvenimo kokybę, prie kurios prisideda ir itin kruopščiai projektuotojų apgalvotos detalės.

Modernaus dizaino namai parduodami su pilnai atliktais apdailos darbais. O tai reiškia, kad Jums beliks pasirūpinti tik baldais bei buitine technika!

Projekto vystytojai Jums siūlo net keturių tipų namus: vieno miegamojo, kuriame svetainė yra sujungta su virtuve ir taip pat įrengtas vonios kambarys. Šio tipo namo plotas sudaro 35 kv.m..

Dviejų miegamųjų namai yra 49 kv. m., o trijų miegamųjų ir padidinti trijų miegamųjų namai apima 67- 80 kv. m. plotą.

Pasirinkę namą su pilna apdaila galėsite džaugtis kokybiška santechnika, kombinuotu grindiniu ir oras oras šildymu, rekuperatoriumi, bei kondicionieriumi.

Aplinka taip pat yra neatsiejama modernaus ir inovatyvaus namo dalis. Pirmojoje Rūko ir antrojoje Aušrinės gatvėse, bei trečiojoje – Mėtų gatvėje, kuriose ir stovi visi „Šeimos alėjos“ projekto vystytojų pastatyti namai, yra įrengtas kokybiškas gatvių apšvietimas ir asfaltuotas privažiavimas. Visos trys gatvės uždaromos atskirais šlakbaumais.

Negana to, kiekvienas sklypas yra preciziškai išlygintas, o automobilių aikštelė – grįsta skalda. Taip pat prie kiekvieno namo įrengta terasa ir specialus apšvietimas, tad ši vieta puikiai pasitarnaus Jūsų laisvalaikiui ar jaukiems savaitgaliams su šeima ar draugais. O netoliese esantis dviračių takas padės palaikyti nepriekaištingą fizinę formą!

„Šeimos alėja“ nuo Klaipėdos nutolusi tik per 6 kilometrus, todėl galite būti tikri, kad problemų dėl susisiekimo tikrai neturėsite! Taip pat šalia yra autobusų stotelė, iš kurios iki miesto Jus pavežės viešasis transportas.

Pasinaudokite subsidija, suteikiama jaunoms šeimoms!

Svarbu paminėti, jog „Šeimos alėja“ bendradarbiauja su bankais. Todėl gyvenamąjį būstą galima pirkti pasinaudojant valstybės suteikiama subsidija jaunoms šeimoms.

Į šią valstybės paramą būsto kredito daliai gauti gali pretenduoti šeima, kurioje abu sutuoktiniai arba kuris nors vienas yra iki 36-erių metų amžiaus. O kadangi parama skiriama įsigyjant pirmą būstą tik regione, rinktis „Šeimos alėjos“ siūlomus namus tikrai verta!

Jaunoms šeimoms, neauginančioms vaikų, siūloma 15 proc. subsidija, auginančioms 1 vaiką – 20 proc., auginančioms 2 vaikus – 25 proc., o auginančioms 3 ir daugiau – net 30 proc. subsidija!

Padidėjus šeimai galima kreiptis dėl papildomos subsidijos, tačiau kreipimosi metu šeima turi atitikti jaunos šeimos apibrėžimą, tai yra sutuoktiniai arba vienas vaikus auginantis asmuo negali būti vyresni nei 36-erių.

Kai šeimoje, gavusioje finansinę paskatą, gimsta trečias arba daugiau vaikų, dėl papildomos subsidijos galima kreiptis iki 40 metų (įskaitytinai).

„Šeimos alėja“ – kvartalas kuriamas pasirinkimo laisvės ir inovacijų pagrindais. Projekto vystytojai turi ne tik patrauklių idėjų, koks galėtų būti Jūsų namas, bet ir sprendimų, kurie palengvins Jums buitį ir tausos gamtą, o išskirtinę gyvenimo kokybę užtikrins kruopščiai apgalvotos detalės.

Daugiau informacijos apie „Šeimos alėjoje“ statomus modernius vieno aukšto namus rasite www.seimosaleja.lt. Papildoma informacija suteikiama telefonu +370 639 02008.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder