Išmokite pasigaminti aromatingiausią pesto padažą savo namuose!

Nuostabusis pesto padažas - tinka (beveik) visiems patiekalams. Makaronų, mėsos, žuvies patiekalai, salotos - pesto tiks viskam. Pakvėpkinkite savo virtuvę baziliko aromatu. 

Jums reikės:

2 stiklinių šviežių baziliko lapelių be kotelių
2 šaukštų kedro arba graikinių riešutų
2 didelių česnako skiltelių
½ stiklinės kokybiško alyvuogių aliejaus
½ stiklinės šviežiai tarkuoto parmezano sūrio 

Gaminimas:

Sutrinkite baziliko lapelius, riešutus ir česnakus maisto truntuve ir trinkite, kol mišinys itin gerai susimaišys. 

Kol mišinys trinasi, įpilkite aliejaus. Trinkite vėl. 

Sudėkite sūrį, trinkite trintuvu mišinį tiek laiko, kiek reikės susimaišyti sūriui (kuo trumpiau). Laikykite šaldytuve arba šaldiklyje. 

Šaltinis: https://cooking.nytimes.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder