Aktinidija labai vertinga, charizmatiška ir skani uoga. Salotoms, žuviai, paukštienai suteikia unikalų gurmanišką prieskonį. Gaila, bet aš negaliu pasilepinti aktinidijomis, mat jų užvalgius maksimaliai suaktyvėja žarnyno peristaltika. Kai pasidomėjau dėl šio reikalo, sužinojau kad taip vyksta ne tik man.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Aktinidija labai vertinga, charizmatiška ir skani uoga. Salotoms, žuviai, paukštienai suteikia unikalų gurmanišką prieskonį. Gaila, bet aš negaliu pasilepinti aktinidijomis, mat jų užvalgius maksimaliai suaktyvėja žarnyno peristaltika. Kai pasidomėjau dėl šio reikalo, sužinojau kad taip vyksta ne tik man.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.