Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Irena
Irena ,

Aktinidija labai vertinga, charizmatiška ir skani uoga. Salotoms, žuviai, paukštienai suteikia unikalų gurmanišką prieskonį. Gaila, bet aš negaliu pasilepinti aktinidijomis, mat jų užvalgius maksimaliai suaktyvėja žarnyno peristaltika. Kai pasidomėjau dėl šio reikalo, sužinojau kad taip vyksta ne tik man.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.