Pagaminsite 2 porcijas per 20 minučių!
Jums reikės:
1. 4 didelių kiaušinių
2. 2 minkštų bandelių
3. 1 raudono svogūno
4. raudono vyno acto
5. alyvuogių aliejaus
6. 1 šaukštelio Garam Masala prieskonių mišinio
7. 200 g pomidorų
8. 15 g kalendros
Gaminimas:
• Išplakite ir pagardinkite kiaušinius druska ir pipirais. Perpjaukite minkštas bandeles.
• Nulupkite ir sutarkuokite svogūną, įdėkite vieną šaukštą tarkuoto svogūno į dubenį.
Pagardinkite žiupsneliu druskos ir šlakeliu raudono vyno acto.
Palikite aromatui įsigerti.
• Likusį svogūną pakepinkite ant vidutinės ugnies keptuvėje.
Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir Garam Masala prieskonių mišiniu.
Kepkite apie tris minutes, dažnai pamaišydami.
Perkelkite keptą svogūną į atskirą dubenį.
Pakepinkite pomidorus apie 2 minutes.
Kai pomidorai pradės džiūti, kepkite dar 2 minutes.
• Pakepinkite bandeles iš abiejų pusių.
Užtepkite pomidorų masės ant tiesiosios bandelių dalies, uždėkite kalendros lapelių, sudėkite bandelių dalis.
• Iškepkite plaktą kiaušinienę, patiekite šalia bandelių.
• Patiekite su keptais svogūnais ir užbarstę šiek tiek Garam Masala prieskonių mišinio.
Skanaus!
Rašyti komentarą