Karamelinis desertas

Skaniausias karamelinis desertas! Nereikės nieko kepti – jį labai lengvai paruošite!

Karameliniai krepšeliai, kurių nereikės kepti. Avižų pagrindas, sūrus karamelės įdaras, uždengtas šokolado sluoksniu - tobulas desertas kiekvienam smaližiui!

Jums reikės:

1 ir 1/2 stiklinės avižų

1 ir 1/2 stiklinės pekano riešutų

1/2 stiklinės sūrių sausainių (pavyzdžiui, pretzel)

8 didelių datulių

2/3 stiklinės kokosų aliejaus

žiupsnelio jūros druskos

1 stiklinės lydytos karamelės

2 stiklinių tirpinto šokolado

jūros druskos patiekimui (nebūtina)

Gaminimas:

PagrindasSutrinkite avižas, pekano riešutus ir sausainius maisto trintuve. Sudėkite datules, kokosų aliejų ir jūros druską - suformuokite minkštą tešlą. Laikykite šaldytuve apie 15-20 minučių. 

Karamelė. Ištirpinkite karamelę ir šokoladą. 

Deserto gaminimas.

Kai deserto pagrindas taps pakankamai standus, įspauskite jį į plastikines keksiukų formeles/formą.

Uždėkite šaukštą ar 2 šaukštus karamelės į centrą ir užliekite šokoladu. Apibarstykite jūros druska (nebūtina).

Laikykite šaldytuve ar šaldiklyje, kol sustings. 

Išimkite iš formelių ir patiekite. 

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder