Tingus Napoleonas:paruošiamas vos per 20 minučių!

Daugybe šeimininkių labai mėgsta šį tortą, nes jo pagaminimas itin nesudėtingas, o skonis gaunasi ne ką blogesnis už klasikinio "Napoleono". 

Pabandykite jį pagaminti ir Jūs, taip pat pasidalinkite šiuo receptu su draugais!

Ingredientai:

– 800 g sluoksniuotos tešlos sausainių „Ausytės“
– 1 l pieno
– 4 kiaušiniai
– 150 g sviesto
– 100 g cukraus
– 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
– Pagal skonį — vanilinio cukraus

Paruošimas:

Sudėkite kiaušinius, cukrų ir miltus į dubenį.

Pridėkite vanilnio cukraus, sumaišykite ir į mišinį įpilkite pieną.

Pastatykite masę ant mažos ugnies ir virkite ją, nuolat maišydami, kol kremas nesustandės.

Kai kremas šiek tiek atauš, pridėkite sviestą ir sumaišykite iki vienalytės masės.

Dabar galima sudėlioti tortą.

Imkite po vieną sausainį, pamirkykite kremeir dėkite ant lėkštės vieną po kito, sluoksnį po sluoksnio. Turėtų būti 5-6 sausainių sluoksniai.

Kai išdėliosite visus sausainius, ištepkite kremu viršų ir kraštus, tada apibarstykite likusiais sausainių trupiniais.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder