Tobulas pusryčių derinys - mirkytos avižos su obuoliais ir kriaušėmis

Ieškote lengvų pusryčių recepto? Šis - kaip tik jums. Nesukite galvos, ką valgyti ryte. Avižas paruoškite dar vakare, o ryte pagaminkite nuostabią košę, pagardintą sezoniniais vaisiais. 

Jums reikės:

  • 100 g avižų
  • 200 g pasirinktos granolos
  • cinamono
  • 500 ml pieno
  • 2 obuolių
  • 2 kriaušių
  • natūralaus jogurto

Gaminimas:

Vakare sudėkite avižas, granolą ir šiek tiek cinamono į indelį su dangteliu. Įpilkite pieno, išmaišykite ir palikite šaldytuve per naktį. 

Ryte sutarkuokite obuolius ir kriaušes, sudėkite į paruoštą košę, įpilkite dar šiek tiek pieno, jei reikia. 

Perkelkite košę į dubenėlį, patiekite su vaisiais, cinamonu ir jogurtu. 

Skanaus !

Raktažodžiai
Sidebar placeholder