Tobulo obuolių glotnučio receptas jūsų sveikuoliškam rytui

Tobulo obuolių glotnučio receptas jūsų sveikuoliškam rytui

Šis kreminis, cinamonu dvelkiantis, tobulai tinkantis rudens rytui glotnutis leis pasidžiaugti pasikeitusiu sezonu. Jis leis pasisotinti ir praturtinti organizmą naudingomis medžiagomis ryte. 

Jei neturite visų žemiau išvardintų ingredientų, neišsigąskite - koreguokite ingredientus pagal savo skonį. 

Jums reikės:

  • 1 vidutinio dydžio plauto obuolio
  • 1/4 stiklinės migdolų pieno
  • 1/4 stiklinės avižų
  • 1/2 banano
  • 1 šaukšto riešutų sviesto
  • 1/2 šaukšto klevų sirupo
  • 1 šaukštelio vanilės ekstrakto
  • 1/4 šaukštelio cinamono (ir dar šiek tiek patiekimui)
  • Žiupsnelio muskato
  • Saujos ledukų 

Gaminimas:

Nuplaukite ir nusausinkite obuolį, nenulupkite žievelės. Perpjaukite obuolį į kelias dalis ir pašalinkite sėklas bei kotelį. 

Į naudojamą maisto trintuvą ar kokteilinę sudėkite avižas, bananą, riešutų sviesto, klevų sirupo, vanilės, cinamono ir įpilkite migdolų pieno. Sutrinkite iki vientisos masės. Įdėkite ledo ir sutrinkite dar kart. Jei norisi tirštesnio kokteilio - įdėkite daugiau ledo, jei skystesnio - mažiau. 

Patiekite stiklinėje užbarstę cinamono. 

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder