Jei neturite visų žemiau išvardintų ingredientų, neišsigąskite - koreguokite ingredientus pagal savo skonį.
Jums reikės:
- 1 vidutinio dydžio plauto obuolio
- 1/4 stiklinės migdolų pieno
- 1/4 stiklinės avižų
- 1/2 banano
- 1 šaukšto riešutų sviesto
- 1/2 šaukšto klevų sirupo
- 1 šaukštelio vanilės ekstrakto
- 1/4 šaukštelio cinamono (ir dar šiek tiek patiekimui)
- Žiupsnelio muskato
- Saujos ledukų
Gaminimas:
Nuplaukite ir nusausinkite obuolį, nenulupkite žievelės. Perpjaukite obuolį į kelias dalis ir pašalinkite sėklas bei kotelį.
Į naudojamą maisto trintuvą ar kokteilinę sudėkite avižas, bananą, riešutų sviesto, klevų sirupo, vanilės, cinamono ir įpilkite migdolų pieno. Sutrinkite iki vientisos masės. Įdėkite ledo ir sutrinkite dar kart. Jei norisi tirštesnio kokteilio - įdėkite daugiau ledo, jei skystesnio - mažiau.
Patiekite stiklinėje užbarstę cinamono.
Rašyti komentarą