Jums reikės:
2⅓ stiklinės miltų
¼ stiklinės cukraus
2 šaukštelio druskos
4 didelių kiaušinių
2½ stiklinių pieno
6 šaukštų sviesto
Klevų sirupo
Jūros druskos dribsnių
Gaminimas:
Išmaišykite miltus, cukrų, druską dideliame dubenyje. Įmaišykite kiaušinius ir pieną, maišykite, kol masė taps vientisa. Vėliau įmaišykite kambario temperatūros sviestą.
Įkaitinkite neprikepančioje keptuvėje sviestą. Leiskite sviestui paruduoti. Greitai dar kartą permaišykite tešlą ir įpilkite ⅓ stiklinės tešlos į keptuvę. leiskite blynui kepti apie 1–2 minutes, kol paviršiuje atsiras burbuliukų.
Apverskite blynelį. Kepkite kitą blynelio pusę, kol kraštai paruduos - apie 1–2 minutes. Perkelkite į lėkštę.
Iškepkite visą tešlą.
Įdėkite šiek tiek sviesto tarp blynelių ir patiekite su klevų sirupu. Pabarstykite jūros druskos dribsnių ant viršaus.