Traškūs blyneliai su klevų sirupu

Šie blyneliai, išgarsėję Amerikoje, nėra tik vidutiniški pusryčiai. Šie blyneliai yra skirti tiems, kurie nori labiausiai išdirbto, restoranų lygio recepto. Šie blyneliai kepami unikaliu būdu, o tai leidžia išgauti sviestinį, skrudintų riešutų poskonį. 

Jums reikės:

2⅓ stiklinės miltų

¼ stiklinės cukraus

2 šaukštelio druskos

4 didelių kiaušinių

2½ stiklinių pieno

6 šaukštų sviesto

Klevų sirupo

Jūros druskos dribsnių

Gaminimas:

Išmaišykite miltus, cukrų, druską dideliame dubenyje. Įmaišykite kiaušinius ir pieną, maišykite, kol masė taps vientisa. Vėliau įmaišykite kambario temperatūros sviestą. 

Įkaitinkite neprikepančioje keptuvėje sviestą. Leiskite sviestui paruduoti. Greitai dar kartą permaišykite tešlą ir įpilkite ⅓ stiklinės tešlos į keptuvę. leiskite blynui kepti apie 1–2 minutes, kol paviršiuje atsiras burbuliukų.

Apverskite blynelį. Kepkite kitą blynelio pusę, kol kraštai paruduos - apie 1–2 minutes. Perkelkite į lėkštę. 

Iškepkite visą tešlą. 

Įdėkite šiek tiek sviesto tarp blynelių ir patiekite su klevų sirupu. Pabarstykite jūros druskos dribsnių ant viršaus. 

Raktažodžiai
Sidebar placeholder